Οι μαθητές του Δ1΄ του σχολείου μας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παίζουμε και μαθαίνουμε για το νερό», του εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μία πρωτοβουλία πολύ σημαντική και επίκαιρη, όπως άλλωστε και κάθε δράση που αφορά σε ζητήματα περιβαλλοντικά. Υπεύθυνη τόσο για το σχεδιασμό όσο και για την πραγματοποίηση της επίσκεψης ήταν η δασκάλα του τμήματος κυρία Ελένη Δημάρη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στους χώρους του εργαστηρίου και ταυτόχρονη διεξαγωγή πειραμάτων και διαδραστικών δραστηριοτήτων, με σκοπό την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης και της υγιεινής των μαθητών.
Οι μαθητές ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους με ξενάγηση στο Μουσείο Ιατρικής, το οποίο βρίσκεται επίσης στο χώρο του Πανεπιστημίου.









