Οι “Οργανούληδες” στο σχολείο μας!

Από τι είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι; Ποια όργανα του σώματός σας ξέρετε; Πώς προστατεύετε την υγεία σας;

Πώς ένας γιατρός μπορεί να αντικαταστήσει ένα όργανο, το οποίο δεν λειτουργεί σωστά, με κάποιο άλλο;

διαφάνεια3

Σε αυτά τα ερωτήματα και σε άλλα πολλά των μαθητών και τις μαθητριών των τάξεων Γ’, Δ’, Ε’ & ΣΤ’, απάντησε η νοσηλεύτρια του Κ.Υ. Αμυνταίου κ. Αναστασία Σιώκη  που  επισκέφθηκε το σχολείο μας  σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου,  για να τους παρουσιάσει το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Υγείας με θέμα:

«ΟΡΓΑΝΟΥΛΗΔΕΣ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ»organoulidesΣτόχος του προγράμματος είναι να μοιραστεί μαζί μας συμβουλές για τη φροντίδα της υγείας μας και να μας μάθει τα πάντα για τη δωρεά οργάνων.

Οι μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το πρόγραμμα και συμμετείχαν ενεργά κάνοντας ερωτήσεις. Η κ. Σιώκη απάντησε στις ερωτήσεις τους και έλυσε τις απορίες τους. Την ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!IMG 20240312 115709 COLLAGEIMG 20240312 115722 COLLAGE

Βαθμολογία β΄ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση της βαθμολογίας του Β΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ και η ενημέρωση προόδου για τις τάξεις Α΄ και Β΄  θα γίνει την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:20.

Την ημερά αυτή θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου και θα δοθούν γενικές πληροφορίες, ενώ αναλυτικότερη ενημέρωση μπορείτε να έχετε τις ημέρες και ώρες που έχουν ορίσει οι εκπαιδευτικοί.