Ο αποχωρισμός και η απώλεια στην παιδική ηλικία

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα άρθρο της δασκάλας ειδικής αγωγής του σχολείου μας κ. Ειρήνης Νίτη για τον αποχωρισμό και την απώλεια στην παιδική ηλικία.

 

Ο αποχωρισμός και η απώλεια στην παιδική ηλικία

Εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου και οδηγίες για την Παρέλαση

Η εκδήλωση του σχολείου για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει στο σχολείο την Παρασκευή 26/10/18 από 08:15 έως 10:00.

Όλα τα παιδιά (συμμετέχοντες και θεατές) θα σχολάσουν το αργότερο στις 10:00 και παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες για την έγκαιρη παραλαβή τους. Το ολοήμερο την ημέρα αυτή δεν θα λειτουργήσει.

Την ημέρα της Παρέλασης (Κυριακή 28/10/2018):

Τα παιδιά που συμμετέχουν στην παρέλαση θα έρθουν στο σχολείο ως εξής:

α. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες  στις  09:45  το αργότερο, για να μεταβούν με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό στην εκκλησία.

β. Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέλασης θα έρθουν στο σχολείο στις 10:30 το αργότερο, για να μεταβούν στο χώρο της παρέλασης με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.

Η παρέλαση θα γίνει επί της οδού Αγ. Γεωργίου, από την εκκλησία προς την πλατεία Ελευθερίας. Η παράταξη των σχολείων θα γίνει σύμφωνα με το παρακάτω διάγραμμα.

Τα παιδιά θα  επιστρέψουν στο σχολείο μετά το τέλος της παρέλασης και θα τα παραλαμβάνετε από εκεί. Όσοι ενδεχομένως επιθυμούν να πάρουν το παιδί τους πιο νωρίς στο σημείο που τελειώνει η παρέλαση, παρακαλούμε να ενημερώνουν τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Παρακαλούμε θερμά να τηρηθούν τα παραπάνω χρονικά όρια και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη κατανόησή σας.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων

Πρόγραμμα Εκδήλωσης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940



Λήψη αρχείου

Ευχαριστήριο Σημείωμα

22/10/2018

Ανακοίνωση

Ευχαριστούμε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας γιατί με έξοδά του έφτιαξε και με προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. τοποθέτησε κουρτίνες στις αίθουσες διδασκαλίας.

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα» (ΕΛ/ΛΑΚ)

Αγαπητοί γονείς και μαθητές. Παρακάτω προτείνεται η χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ ως εναλλακτική και δωρεάν λύση του εμπορικού λογισμικού.

Μπορούμε λοιπόν ελεύθερα και δωρεάν να “μεταφορτώσουμε”(κατεβάσουμε-download) και να εγκαταστήσουμε το λογισμικό στους υπολογιστές μας.

Ο όρος «Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα» (ΕΛ/ΛΑΚ) αναφέρεται στο σύνολο του λογισμικού το οποίο διατίθεται με ειδικές άδειες, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να μελετήσουν, να τροποποιήσουν και να βελτιώσουν το λογισμικό.

Ένας κατάλογος ισοδύναμων λογισμικών είναι ο παρακάτω:

https://mathe.ellak.gr/?page_id=135

Ειδικότερα το αντίστοιχο Office είναι το Libre Office ή το Open Office που μπορούμε να τα “μεταφορτώσουμε” (download) και να εγκαταστήσουμε από:

http://el.libreoffice.org/

http://el.openoffice.org/

Μπορείτε πάντα να βρίσκετε πληροφορίες και στο ιστολόγιό μου:

https://blogs.sch.gr/salpk/

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Σαλπασαράνης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών
Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών
Εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86

Η συγγνώμη στις διαπροσωπικές σχέσεις

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα άρθρο της δασκάλας ειδικής αγωγής του σχολείου μας κ. Ειρήνης Νίτη για την συγγνώμη στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η συγγνώμη στις διαπροσωπικές σχέσεις

Ανακοίνωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης

Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα γίνονται από Δευτέρα 08/10/2018 έως Παρασκευή 19/10/2018 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα) στον 3o όροφο στο γραφείο 8, και ώρες από 9.00 μέχρι 13.00.

Τηλέφωνα Πληροφοριών: 213 2129333, 213 2129359, 213 2129347.



Λήψη αρχείου