Καλή σχολική χρονιά!! 2023-2024

open Sch 1

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ παιδάκια, με υγεία, δημιουργικότητα, φαντασία, πλούσιες εμπειρίες και πολλά χαμόγελα, δημιουργική, χαρούμενη, γεμάτη εμπειρίες για όλους μας, για τα παιδάκια μας, νηπιαγωγούς και γονείς !!!
Ξεκινάμε 11 Σεπτεμβρίου!!
Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η ώρα του Αγιασμού για τις 11 Σεπτεμβρίου!!
Σε λίγες ημέρες ξεκινάει επίσημα η νέα σχολική χρονιά και χιλιάδες παιδιά θα επιστρέψουν στην τάξη τους ,όμως είναι και κάποια άλλα που για πρώτη φορά θα περάσουν την πόρτα του Νηπιαγωγείου! Τα συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους για την ώρα αυτή είναι πολλά και διαφορετικά όμως με λίγη καλή θέληση και διάθεση για συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικού και γονέων τα πάντα ξεπερνιούνται! Σίγουρα για κάποια παιδιά η προσαρμογή τους σ αυτό το νέο περιβάλλον είναι πολύ πιο εύκολη από κάποια άλλα που δυσκολεύονται να συνηθίσουν αυτό το νέο περιβάλλον του σχολείου και προτιμούν τη ζεστή αγκαλιά της μαμάς τους, αλλά είναι ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και να μάθουν να …πετούν!
Το Νηπιαγωγείο είναι το πρώτο σχολείο που θα φοιτήσει το κάθε παιδί. Είναι ο πρώτος και σημαντικότερος σταθμός στην εξελικτική, εκπαιδευτική και ψυχοκινητική πορεία του κάθε ατόμου. Όλοι εμείς οι ενήλικες, εκπαιδευτικοί και γονείς πρέπει να έχουμε σαν προτεραιότητα όπου και αν βρίσκονται τα παιδιά να κάνουμε το κάθε τι για να είναι χαρούμενα κι ευτυχισμένα. Αγαπητοί γονείς να είστε σίγουροι όλοι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή και έμπειρα χέρια και ότι οι νηπιαγωγοί θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Η κοινή μας αγάπη για τους μικρούς μας μαθητές και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι ο φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας !!!!