ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ-ΠΕΖΟΙ-ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ

CODINGΣτο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος  E-twinning “Coding on the road” Σήμερα πραγματοποιήθηκε δράση στο Νηπιαγωγείο μας με την συνεργασία της Τροχαίας Άρτας από την κα Σακαγιάννη Μαριάνθη για την ασφαλή κυκλοφορία ως οδηγός , ως πεζός και ως συνεπιβάτης.

Άψογη ενημέρωση, πολύ παιγνίδι και διασκέδαση!!

Τέλος η κα Σακαγιάννη Μαριάνθη μοίρασε στα παιδιά Βραβεία Κυκλοφοριακής Αγωγής για τη σωστή συμπεριφορά ως πεζοί, οδηγοί και συνεπιβάτες.

0 1 2 3 4 5 6 7coding on the road

HAPPY BIRTHDAY CODE WEEK!!!

Είναι τα γενέθλια της CodeWeek!!!

Θα ετοιμάσουμε έναν Χάρτη Beebot γενεθλίων όπου οι μαθητές θα προγραμματίσουν τη Beebot να μαζέψει δώρα και να πάει στην τούρτα γενεθλίων της. Το νηπιαγωγείο μας  «έκρυψε» ένα δώρο σε ένα τετράγωνο ανεβάσαμε τον κώδικα προκειμένου τα άλλα σχολεία να μαντέψουν πού βρίσκονται αυτά τα δώρα.

HAPPY BIRTHDAY CODE WEEKΛήψη αρχείου

«Coding on the road_from home to school» 

Συμμετέχουμε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού, με τις δραστηριότητες-εκδηλώσεις: «Coding on the road_from home to school»  μια πρωτοβουλία βάσης που έχει ως στόχο να κάνει τον προγραμματισμό και τον ψηφιακό γραμματισμό προσιτό σε όλους, με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Η εκμάθηση συγγραφής κώδικα μας βοηθάει να κατανοούμε τον κόσμο που εξελίσσεται ταχύτατα γύρω μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τον τρόπο λειτουργίας της τεχνολογίας και να αναπτύσσουμε δεξιότητες και ικανότητες, ώστε να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες και να καινοτομούμε

https://blogs.sch.gr/12nipart/files/2022/10/Coding-on-the-road_from-home-to-school.jpg

Coding on the road from home to school 1

https://blogs.sch.gr/12nipart/files/2022/10/coding-on-the-road.jpg

coding on the roadΛήψη αρχείου