Αγιασμός στο 12ο Νηπιαγωγείο Άρτας

εικόνα Viber 2023 09 11 23 24 51 844

Με τον καθιερωμένο αγιασμό στις σχολικές μονάδες της Άρτας ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για φέτος. Αγιασμός πραγματοποιήθηκε και στο 12ο Νηπιαγωγείο Άρτας, όπου οι μικροί μαθητές Νηπίου και προ-νηπίου, είχαν την ευκαιρία σήμερα να γνωρίσουν τις νέες τους νηπιαγωγούς, το σχολείο (τα μικρότερα παιδιά) και να μπουν σε συνθήκες καθημερινότητας.

Τον Αγιασμό έκανε ο πατήρ Γεράσιμος Στέργιος, παρουσία των νηπιαγωγών, μαθητών και γονιών που συνόδεψαν τα παιδιά τους την πρώτη ημέρα του σχολείου. Στο νηπιαγωγείο μας είχαμε την τιμή και την χαρά να μας επισκεφτεί η Σχολική Σύμβουλος των νηπιαγωγών Άρτας-Πρέβεζας και Θεσπρωτίας κα Αικατερίνη Νταμάνη, που αρχικά παίρνοντας το λόγο απηύθυνε χαιρετισμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς .

Ο Προϊστάμενος του νηπιαγωγείου κ. Αλέξανδρος Αγγέλης μίλησε στους γονείς λέγοντας ότι «Τα παιδιά είναι το μέλλον και το αύριο αυτού του τόπου. Ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές καινούργιους και παλιούς και ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν». Στην συνέχεια γονείς και μαθητές επισκέφτηκαν τους χώρους του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί κα Ελένη Φάη, κα Κιτσάτη Παρασκευή και η κα Μαρίνα Ανυφαντή συνόδεψαν και μίλησαν με τους γονείς για  τυχόν απορίες  σχετικά με την επόμενη μέρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-09-2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00 ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 12ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

-Ο-
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Καλή σχολική χρονιά!! 2023-2024

open Sch 1

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ παιδάκια, με υγεία, δημιουργικότητα, φαντασία, πλούσιες εμπειρίες και πολλά χαμόγελα, δημιουργική, χαρούμενη, γεμάτη εμπειρίες για όλους μας, για τα παιδάκια μας, νηπιαγωγούς και γονείς !!!
Ξεκινάμε 11 Σεπτεμβρίου!!
Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η ώρα του Αγιασμού για τις 11 Σεπτεμβρίου!!
Σε λίγες ημέρες ξεκινάει επίσημα η νέα σχολική χρονιά και χιλιάδες παιδιά θα επιστρέψουν στην τάξη τους ,όμως είναι και κάποια άλλα που για πρώτη φορά θα περάσουν την πόρτα του Νηπιαγωγείου! Τα συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους για την ώρα αυτή είναι πολλά και διαφορετικά όμως με λίγη καλή θέληση και διάθεση για συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικού και γονέων τα πάντα ξεπερνιούνται! Σίγουρα για κάποια παιδιά η προσαρμογή τους σ αυτό το νέο περιβάλλον είναι πολύ πιο εύκολη από κάποια άλλα που δυσκολεύονται να συνηθίσουν αυτό το νέο περιβάλλον του σχολείου και προτιμούν τη ζεστή αγκαλιά της μαμάς τους, αλλά είναι ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και να μάθουν να …πετούν!
Το Νηπιαγωγείο είναι το πρώτο σχολείο που θα φοιτήσει το κάθε παιδί. Είναι ο πρώτος και σημαντικότερος σταθμός στην εξελικτική, εκπαιδευτική και ψυχοκινητική πορεία του κάθε ατόμου. Όλοι εμείς οι ενήλικες, εκπαιδευτικοί και γονείς πρέπει να έχουμε σαν προτεραιότητα όπου και αν βρίσκονται τα παιδιά να κάνουμε το κάθε τι για να είναι χαρούμενα κι ευτυχισμένα. Αγαπητοί γονείς να είστε σίγουροι όλοι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή και έμπειρα χέρια και ότι οι νηπιαγωγοί θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Η κοινή μας αγάπη για τους μικρούς μας μαθητές και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι ο φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας !!!!