12ο Νηπιαγωγείο Άρτας

ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ a.angelis@uoi.gr Mobile: 6980192212 ΤΗΛ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 2681023066

You can also be a super hero

Μαΐ 20183

 

Μετά από πρόσκληση της Δνσης του 12ου του Νηπιαγωγείου Άρτας  προς το Αστυνομικό τμήμα της Αρτας οργανώθηκε  η επίσκεψη με εκπρόσωπο της Αστυνομίας την Αστυνόμο Α΄κ. Ρομοσιού Βασιλική. Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν : Αστυνομικός της ομάδας Δίας και δύο συνάδελφοί των.

Η Αστυνόμος Α΄κ. Βασιλική Ρομοσιού είναι Διαπραγματεύτρια Ομηριών-Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπαιδευθείσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ειδίκευση, μεταξύ άλλων, στη διαπραγματευτική διαχείριση περιστατικών τρομοκρατίας.

Αφορά την εκπόνηση του  Ευρωπαϊκού προγράμματος Etwinning με συνεργάτες από την Πορτογαλία και την Πολωνία αλλά και με άλλα σχολεία από την Περιφέρεια της Ηπείρου.

Ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης- ενημέρωσης στο  έργο μας είναι να δοθεί ενεργός ρόλος στα παιδιά του νηπιαγωγείου μας που σε περίπτωση καταστροφής από τρομοκρατική επίθεση να γνωρίζουν τις ενέργειες που θα χρειαστούν για της ασφαλή απομάκρυνση τους από το σχολείο. Επίσης να γνωρίσουν από κοντά τον/την Αστυνομικό για να μπορούν να συνεργαστούν μαζί τους.Έτσι η διαδικασία της σωτηρίας των ζωών μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική.

Με βάση αυτό το  σημείο ισχύος,  μπορεί να συνδυαστεί με τις τακτικές προσομοιώσεις του σχολείου, αυτό το ανοιχτό πρόγραμμα σχεδιάζει να μοιραστεί αυτές τις εμπειρίες μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και να το καταστήσει καλύτερο και ισχυρότερο.

Ο Προιστάμενος του Νηπιαγωγείου κ. Αγγέλης Αλέξανδρος παρουσίασε στα παιδιά ειδικό βίντεο που κατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=zupLz1bvv0Q&feature=youtu.be

ο κακοποιός

Η Αστυνόμος Α΄κ.Βασιλική Ρομοσιού παρουσίασε – ενημέρωσε τα παιδιά με ψηφιακό υλικό που ετοίμασε για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Έκανε συζήτηση μαζί τους και έλυσε τις απορίες των.

 

 

dav

από κάτω από: Χρήσιμα έντυπα| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο You can also be a super hero    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα άρθρα

Ομάδες

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ_ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΙΤΕ!!

Μετρητής Επισκεψιμότητας

Translate

Η ώρα είναι:

Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Γεωγραφική θέση


Προβολή 12o 2/θ Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Άρτας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σκακιστική άσκηση

Προσθέστε την δική σας παρουσίαση

Made with Padlet

Μετρητής επισκεψιμότηταςTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων