Το πρόγραμμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων για όλους τους τύπους σχολείων όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Υ.ΠΑΙ.Θ. Κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο

15-04-14 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2014

Σημείωση:

α) Στις 21 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους 2013-2014 .

β) Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν την Τετάρτη 28-5-2014, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Πέμπτη 29-05-2014.

γ) Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13-6-2014 για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

δ) Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20-6-2014 και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

 ειδικότερα τα μαθήματα των μαθηματικών εξετάζονται:

Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ:

Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας: Παρασκευή , 30 Μαΐου 2014

Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης: Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014

Ημερήσια και Εσπερινά  ΕΠΑ.Λ.

Μαθηματικά Ι: Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →