Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

Το QRcode του Μαθηματικού Περιηγητή103                                                                                                                                                       Μαθηματικός Περιηγητής

Το ιστολόγιο Μαθηματικός Περιηγητής δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π. Σ. Δ) και είναι επίσημα το ιστολόγιο του Συμβούλου Εκπαίδευσης Μαθηματικών του Νομού Κυκλάδων  με έδρα την Σύρο (πρώην Σχολικού Συμβούλου ΠΕ03 Μαθηματικών  του Νομού Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, πρώην Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Δωδεκανήσου και Κυκλάδων). Τα θέματα που δημοσιεύει σε ό,τι αφορά στην επικαιρότητα είναι οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και  των επίσημων εκπαιδευτικών φορέων της πολιτείας (Ι.Ε.Π. κ.α). Τα θέματα Μαθηματικού περιεχομένου αναρτώνται  με την ευθύνη του διαχειριστή του.

Το υλικό στην ενότητα των θεμάτων και της διδακτικής, καθώς και των οδηγιών διδασκαλίας, εξετάσεων κ.α.  είναι  επίσημα έγγραφα του Συμβούλου Εκπαίδευσης Μαθηματικών Κυκλάδων  με έδρα την Σύρο.

Επίσης δίνονται ελεύθερα οι πλατφόρμες επιμόρφωσης που έχουν χρησιμοποιηθεί για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ03 στο Νομό Δωδεκανήσου και Κυκλάδων κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη.

Όλα τα πνευματικά δικαιώματα διατηρούνται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ο Μαθηματικός Περιηγητής διαθέτει πλήρη τεχνική, νομική και επιστημονική -παιδαγωγική υποστήριξη από ειδικούς.  Δεν αποτελεί διαφημιστικό μέσο και σέβεται απόλυτα την επιστημονική δεοντολογία.

Υπεύθυνος για το υλικό, τις αναρτήσεις και οτιδήποτε δημοσιεύεται στον ιστότοπο «Μαθηματικός Περιηγητής» είναι μόνο ο διαχειριστής του ιστολογίου Ιωάννης  Καραγιάννης.

ΠΛΑΤΦΡΟΜΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Διδακτική Γεωμετρίας

Επιμόρφωση στα Μαθηματικά Λογισμικά και τα εργαλεία του Π.Σ.Δ.