Αρχείο για "28 Μαρτίου 2017"

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Στενή Δίρφυος

katafygio2Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο διοργανώνει  την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Στ’ τάξης στη Στενή Εύβοιας. Στο πρόγραμμα προβλέπεται επίσκεψη στο χώρο του Καταφυγίου Δίρφυος «Μ. Νικολάου» του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου καθώς και στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού της Δίρφυς Α.Ε. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Βιομηχανικό Μουσείου Φωταερίου (Γκάζι)

gaziΓια την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 έχει προγραμματιστεί εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών των Γ & Ε τάξεων στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, στο Γκάζι της Αθήνας. Εκεί οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε σχετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ θα έχουν και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση εντός του χώρου των εγκαταστάσεων.

Ώρα αναχώρησης: 07.30 και προγραμματισμένη ώρα επιστροφής 14.30. Τους μαθητές θα συνοδεύουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων.

Ετικέτες: ,

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στο ΚΠΕ Ελευσίνας

kpe_eleusinasΗ Δ τάξη του σχολείου θα επισκεφτεί το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017. Εκεί θα συμμετάσχουν στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα “Ελευσίνα, αστικό μονοπάτι για μύστες… στην αειφορία.” Στόχος του προγράμματος είναι η βιωματική ανίχνευση των στοιχείων που συντελούν στη βιωσιμότητα μιας πόλης, η διαπίστωση των καλών πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί στην Ελευσίνα, αλλά και των προβλημάτων που χρήζουν αειφορικών λύσεων. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση