Αρχείο για "13 Νοεμβρίου 2014"

Προγραμματισμός διδακτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των Ε’ & Στ’ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών τη Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014 στους ακόλουθους χώρους:anakiklosi

  • Σχηματάρι Βοιωτίας: Επίσκεψη στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών της εταιρείας Va.ste.eco Evolution. Σκοπός της επίσκεψης η ενημέρωση για τη διαδικασία της συστηματικής συλλογής, διαλογής και επαναφοράς των άχρηστων υλικών από τα απορρίμματα στον κοινωνικό και οικονομικό κύκλο της ζωής. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Εορτασμός επετείου Πολυτεχνείου

polytexH  εκδήλωση του σχολείου μας για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 στις 8.45 π.μ. Όσοι γονείς επιθυμούν  μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο μεταξύ  8.00 και 8.30 και θα αποχωρήσουν στις 9.30-9.45 π.μ.  Την ημέρα αυτή δε θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί για το αρχείο του σχολείου. Εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα με την επεξεργασία του ψηφιακού αρχείου, το παραγόμενο dvd θα μπορεί να δανειστεί στους γονείς των μαθητών προς αντιγραφή.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση