Ιούλ 01

Θερινή Λειτουργία Σχολείου

Το σχολείο θα είναι ανοιχτό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού,

κάθε Τρίτη 8.30-13.30.


Θυμίζουμε ότι για τις εγγραφές των μαθητών ισχύουν τα εξής:

Β΄ ή Γ΄ Τάξη

Όσοι από τους γονείς των μαθητών που τη νέα χρονιά θα φοιτήσουν στην Β΄ ή την Γ΄ Τάξη δεν πραγματοποίησαν ανανέωση εγγραφής των παιδιών τους θα πρέπει να προσέλθουν από την 3η Σεπτεμβρίου και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων του νέου σχολικού έτους, προσκομίζοντας το Δελτίο Ταυτότητάς τους (ή το διαβατήριό  τους αν δε διαθέτουν ελληνική ταυτότητα) και σε περίπτωση αλλαγής της διεύθυνσης κατοικίας τους ανάλογο αποδεικτικό (Π.χ. μισθωτήριο, λογαριασμός ΔΕΚΟ, συμβόλαιο αγοράς).

Α΄ Τάξη

Οι γονείς των μαθητών της Α Τάξης που δεν προσήλθαν για την εγγραφή των παιδιών τους ήδη θα πρέπει να προσέλθουν από την 3η Σεπτεμβρίου και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων του νέου σχολικού έτους, προσκομίζοντας

  • Δελτίο Ταυτότητας του γονέα που πραγματοποιεί την εγγραφή (ή το διαβατήριό  τους αν δε διαθέτουν ελληνική ταυτότητα)
  • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (Π.χ. μισθωτήριο, λογαριασμός ΔΕΚΟ, συμβόλαιο αγοράς)
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετεεδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετεεδώΠροσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.  (Ασκληπιείο Βούλας – Τηλ. ραντεβού: 210-8994433 (09:00 – 17:00))

Καλό καλοκαίρι!


Εικόνα: google.com – google gif

Ιούλ 01

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βούλας εκφράζει τις ευχαριστίες του στη Διεύθυνση του σχολείου για την άψογη συνεργασία, στον Σύλλογο Διδασκόντων για το πολύτιμο έργο του καθώς και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν το έργο του Συλλόγου με την παρουσία τους και τον εθελοντισμό τους!!!

Τέλος, ευχαριστεί την Τοπική Διοίκηση για τη στήριξή της. 

 «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους! 

Δείτε εδώ τη  νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και τα στοιχεία επικοινωνίας.


Εικόνες (ελεύθερες): pixabay.com

Ιούλ 01

2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις

Στον 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις: CITY CHALLENGE – Crowdhackathon, που ολοκληρώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έλαβε μέρος με την ομάδα του από το «Expert in Varis», ο μαθητής της Γ΄Τάξης του σχολείου μας Νίκος Αλλαμανής, Η ομάδα παρουσίασε το project «Food for everyone» βασισμένο σε μια εξαιρετική ιδέα του Νίκου. Πρόκειται για μια εφαρμογή  με στόχο την εξάλειψη της πείνας στους δήμους της χώρας, με αναλυτική τεχνική έκθεση για τον δήμο μας.

Μπράβο, Νίκο!


Φωτογραφία: medium.com/city-challenge/ολοκληρώθηκε-ο-2ος-μαραθώνιος-καινοτομίας-της-κεδε-πάνω-από-1500-οι-συμμετέχοντες-8248577e1848

Ιούλ 01

Χορευτική Ομάδα Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας

Η χορευτική ομάδα μαθητών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας συμμετείχε στην μουσικοχορευτική  εκδήλωση που οργάνωσε το Σάββατο 30 Ιουνίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο Δίλοφο Βάρης. Με τίτλο «Τώρα που στήσαν το χορό …» , η εκδήλωση μας ταξίδεψε από τη Θράκη έως την Κρήτη, από τα κονάκια των Σαρακατσαναίων έως τα νησιά του Αιγαίου, ένα ταξίδι στην παράδοση στην μουσική και στους χορούς του τόπου μας.

Μπράβο, στους μαθητές μας!

Ιούν 28

Τελετή Αποφοίτησης Γ΄ Γυμνασίου

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της Γ΄ Γυμνασίου στο Coast, την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας. Παραβρέθηκε πλήθος μαθητών, γονιών και καθηγητών, ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄Θμιας Εκπαίδευσης Μ. Νικηφοράκη. Μοιράστηκαν τα αναμνηστικά λευκώματα και ακολούθησε φαγητό και χορός!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλους τους αποφοίτους μας!

Ιούν 27

Ταξίδι στη χώρα των ονείρων

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ», πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχίαη μουσικοχορευτική παράσταση «Tαξίδι στη χώρα των ονείρων», που οργανώθηκε από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων 1ου , 2ου ,  & 3ου  Δημοτικού και 1ου Γυμνασίου Βούλας με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου μας. Στην παράσταση συμμετείχαν 160 μικροί χορευτές, γονείς και 7μελής Παραδοσιακή Ορχήστρα. Συνεργάστηκε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα CONFUSIONS.

Παρούσα ήταν η Πρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης  κ. Δώρα Τριάντη. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παράσταση και διασκέδασε με την καρδιά του!

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στα παιδιά και τον δάσκαλο κο Νίκο Νικολόπουλο!!!

Ιούν 23

Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής σε Δημόσια Λύκεια – Φάση 2η

Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα της πρώτης κατανομής μαθητών της Γ Τάξης μας στα Λύκεια της χώρας. Οι γονείς μπορούν να εισέλθουν ξανά στον ιστότοπο e–eggrafes.minedu.gov.gr για να δουν το Λύκειο Φοίτησης των παιδιών τους.

  • Για όσους μαθητές/τριες η κατανομή έχει ολοκληρωθεί οι γονείς μπορούν να εκτυπώνουν την οριστική αίτησή τους προκειμένου να την καταθέσουν στο Λύκειο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.
  • Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση/Δήλωση μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής/Δηλώσεων Προτίμησης από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14.00).
  • Οι μαθητές/τριες που έχουν ήδη κατανεμηθεί από την Α’ φάση μπορούν να τροποποιήσουν την Ηλεκτρονική Αίτησή τους μόνο λόγω αλλαγής ομάδας προσανατολισμού ή λόγω αλλαγής τύπου λυκείου (ΕΠΑ.Λ., Εσπερινό/Ημερήσιο, Ιδιωτικό). Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει 25-06-2018 έως 29-06-2018 να απευθύνονται στη διεύθυνση του Λυκείου, όπου έχουν κατανεμηθεί, για να διαγράψει την αίτησή τους και να υποβάλουν νέα.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ιούν 06

Αποτελέσματα – Επίδοση Ελέγχων – Εγγραφές

Τα ονόματα των μαθητών που παραπέμπονται μετά τις εξετάσεις Ιουνίου 2018, θα αναρτηθούν έξω από το γραφείο καθηγητών του σχολείου, την Τρίτη 12 Ιουνίου, ώρα 13:00.

Η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών όλων των τάξεων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουνίου, 09:00 – 13:00. 


Οι γονείς των μαθητών που το νέο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη του σχολείου μας μπορούν να προσέρχονται , από τις 20 έως και τις 28 Ιουνίου, 09:00 με 13:00, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους. Απαραίτητα για την εγγραφή κάθε μαθητή της Α΄Τάξης είναι:

  • Δελτίο Ταυτότητας του γονέα που πραγματοποιεί την εγγραφή
  • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (Π.χ. μισθωτήριο, λογαριασμός ΔΕΚΟ, συμβόλαιο αγοράς)
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε εδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.  (Ασκληπιείο Βούλας – Τηλ. ραντεβού: 210-8994433 (09:00 – 17:00))

Παλαιότερα άρθρα «

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων