Ιουλ 08

Ευχαριστίες και Καλοκαιρινές Ευχές!

 

Ιουν 30

Θερινή Λειτουργία Σχολείου

Το σχολείο θα είναι ανοιχτό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε Τετάρτη.

 Σας υπενθυμίζουμε ότι  για την εγγραφή κάθε μαθητή της Α΄ Τάξης είναι απαραίτητο το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε εδώ ή να το προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.

Για ραντεβού στο Ασκληπιείο Βούλας καλέστε στο 2108994433, 09:00-17:00.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ιουν 30

Ευχαριστίες!

Η Δεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος των Καθηγητών εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που προσέφεραν σε κάθε πτυχή της σχολικής μας ζωής.

Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!

ShakingHands-white


Εικόνα: http://teamcanada.freeforums.org/happy-birthday-ohc-t540.html

Ιουν 29

Ο εκπαιδευτικός κοντά στο «δύσκολο» μαθητή

Την Τρίτη 28 Ιουνίου διοργανώθηκε στο σχολείο μας βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ο εκπαιδευτικός κοντά στο «δύσκολο» μαθητή». Το σεμινάριο, το οποίο οργανώθηκε από τον Εναλλακτικό Χώρο Συμβουλευτικής «ΡΟΗ», παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Στόχος του η εισαγωγή τεχνικών κινητοποίησης για την αλλαγή της συμπεριφοράς και τη βέλτιστη προσέγγιση των μαθητών.
dyskolos

Ιουν 26

Συμμετοχή του τμήματος παραδοσιακών χορών του σχολείου μας σε φεστιβάλ

Το τμήμα παραδοσιακών χορών του σχολείου μας έλαβε μέρος στο 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ «Μουσική και Οίνος»  που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου μας 24-26 Ιουνίου στο λιμάνι της Βάρκιζας.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν να μας ταξιδέψει μέσα από την μουσική, την τέχνη και την οινογνωσία σε αγαπημένους μεσογειακούς σταθμούς όπως η Κάτω Ιταλία, η Σικελία, η Γαλλία και η νησιωτική Ελλάδα. Οι μαθητές μας συμμετείχαν χορεύοντας Κρητικούς παραδοσιακούς  χορούς.

IMG_20160625_204034

Ιουν 24

Διάκριση Μαθητριών

Στους διαγωνισμούς Φυσικής,που πραγματοποιήθηκαν την τρέχουσα σχολική χρονιά, διακρίθηκαν οι μαθήτριες:

—  Γκόγκα Ευφημία της Α΄ Τάξης και

—  Τακούδη Αλεξία της Γ΄ Τάξης

Μπράβο, στις μαθήτριές μας!


Εικόνα slider: http://blogs.sch.gr/88dimath/2016/04/01

Ιουν 23

Αποφοίτηση Γ΄Γυμνασίου

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Coast η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου, την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας. Παραβρέθηκε πλήθος μαθητών, γονιών και καθηγητών, ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄Θμιας Εκπαίδευσης Μ. Νικηφοράκη. Μοιράστηκαν τα αναμνηστικά λευκώματα και ακολούθησε φαγητό και χορός!

ezgif.com-gif-maker (4)

Ιουν 22

Αποφοίτηση Μαθητών Γ΄Τάξης

inv

Παλαιότερα άρθρα «

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων