Ιαν 16

Η γρίπη είναι εδώ …

Η  γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και μεταδίδεται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο. Μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως και πολύ σοβαρή νόσηση. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ξεπερνούν τη γρίπη χωρίς να παρουσιάσουν επιπλοκές, ορισμένοι όμως, όπως άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές. Στην Ελλάδα το επιδημικό κύμα συμβαίνει μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου.

Γραμμή γρίπης ΚΕΕΛΠΝΟ: 210.52.12.000 – 210.52.12.054,   www.keelpno.gr,     info@keelpno.gr

Δείτε  το σύντομο video που ακολουθεί από το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) του Υπουργείου Υγείας και διαβάστε εδώ ένα σύντομο και περιεκτικό άρθρο για την αντιμετώπιση της νόσου από τον πνευμονολόγο-εντατικολόγο κ. Τασόπουλο.

(Εικόνα slider:  www.keelpno.gr)

Ιαν 15

Ενημέρωση γονέων

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων των μαθητών όλων των τάξεων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Παρακαλούμε να τηρηθούν οι ώρες υποδοχής των καθηγητών  ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

   2η ώρα          09:05- 09:50 ΜΕΘΟΔΙΟΥ
ΝΤΟΓΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
   3η ώρα          10:00- 10:45 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΚΑΡΥΔΗΣ
ΚΟΜΙΝΗΣ
ΚΩΤΣΑΛΑΣ
ΛΑΛΑ
ΠΑΝΑΓΗΣ
ΤΖΙΤΡΟΥ
     4η ώρα        10:55- 11:40   ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ
ΜΠΟΚΩΡΟY
ΜΠΟΥΚΛΗΣ
ΠΕΔΙΑΔΙΤΟΥ
ΣΙΑΜΟΥ
     5η ώρα    11:50-12:30 ΒΛΑΧΟΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΣΤΟΜΟΙΡΗ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ
ΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΗ
      6η ώρα   12:40-13:20 ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

Φωτογραφία slider: pixabay.com

Ιαν 12

Διάκριση Μαθητών μας

Συγχαρητήρια στους μαθητές της Β Τάξης του σχολείου μας, που συμμετείχαν επιτυχώς στον διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» και προκρίνονται στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Πρόκειται για τους:

ΜΟΥΚΙΟ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  ΧΑΡΑ-ΑΝΤΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ  ΙΩΑΝΝΗ

Καλή επιτυχία στην επόμενη φάση!

Ιαν 09

Κλειστά τα σχολεία

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά με εντολή της Περιφέρειας, λόγω καιρικών συνθηκών.


Εικόνα slider: pixabay.com

Ιαν 09

Ευχές για τη νέα χρονιά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βούλας εύχεται σε όλους τους μαθητές,καθηγητές και γονείς του σχολείου μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! 

Μακάρι το 2017 να είναι μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και χαρά.!!!

Ενωμένοι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα!


Εικόνα slider: pixabay.com

Δεκ 29

Με τις καλύτερες ευχές μας!

Το 1ο Γυμνάσιο Βούλας σας εύχεται ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλή χρονιά!

Δεκ 29

Οδηγίες συγγραφής εργασίας Πολιτιστικών Προγραμμάτων

Δείτε εδώ τις οδηγίες για τη συγγραφή των εργασιών που εκπονούνται από τους μαθητές, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Προγραμμάτων.

Δεκ 23

Το πνεύμα των Χριστουγέννων …

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, παραδώσαμε τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που μαζέψαμε όλοι μαζί, μαθητές, Σύλλογος Καθηγητών και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Τραγουδήσαμε αγγλικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια μπροστά στο στολισμένο δέντρο μαζί με τους μαθητές της καθηγήτριας Αγγλικών κ. Μεθοδίου.
Παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση «Μια ωραία οικογένεια» από τις μαθήτριες που συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Ήταν μια αυτοσχέδια ιστορία που έγραψαν οι ίδιες οι μαθήτριες με την καθοδήγηση της δασκάλας θεάτρου κ. Βίκυς Αδάμου και μας μετέφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους στηρίζουν τις δράσες του σχολείου μας!
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα !!!
xmas

Παλαιότερα άρθρα «

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων