Ιουλ 01

Θερινή Λειτουργία Σχολείου

Το σχολείο θα είναι ανοιχτό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε Πέμπτη 8.30-13.30. 

Οι γονείς των μαθητών της Α Τάξης που δεν προσήλθαν για την εγγραφή των παιδιών τους μέσα στον Ιούνιο, μπορούν να προσέλθουν από την 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων του νέου σχολικού έτους.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητα για τη εγγραφή κάθε μαθητή της Α΄Τάξης είναι:

  • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (Π.χ. μισθωτήριο, λογαριασμός ΔΕΚΟ, συμβόλαιο αγοράς)
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετεεδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετεεδώΠροσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.  (Ασκληπιείο Βούλας – Τηλ. ραντεβού: 210-8994433 (09:00 – 17:00))

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ιουν 28

Μουσικοχορευτική Παράσταση

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο «ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ» , πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η μουσικοχορευτική παράσταση «Ο Γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου», που συνδιοργανώθηκε από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου μας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων: 2ου & 3ου Δημοτικού και 1ου Γυμνασίου Βούλας. Στην παράσταση συμμετείχαν 150 μικροί χορευτές, 20 γονείς, 7μελή Παραδοσιακή Ορχήστρα και το Θέατρο Σκιών του Αυγερινού.

Παρόντες ήταν  η πρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής Β” Θμιας Εκπαίδευσης  κ. Μίμα Νικηφοράκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Ψαλλίδας και πλήθος κόσμου που διασκέδασαν με την καρδιά τους!

v1

 

Ιουν 27

Τελετή Αποφοίτησης Γ΄Γυμνασίου

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της Γ΄ Γυμνασίου στο Coast, την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας. Παραβρέθηκε πλήθος μαθητών, γονιών και καθηγητών, ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄Θμιας Εκπαίδευσης Μ. Νικηφοράκη. Μοιράστηκαν τα αναμνηστικά λευκώματα και ακολούθησε φαγητό και χορός!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλους τους αποφοίτους μας!

ap2

Ιουν 19

Μουσικοχορευτική Παράσταση

20170619_104846


Εικόνα slider: http://eranistis.net/wordpress/2016/02/09/o-καραγκιόζης-ένα-ελληνικό-θέατρο-σκιώ/

 

Ιουν 13

Αποτελέσματα – Έλεγχοι Επίδοσης – Εγγραφές

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Ιουνίου 2017 έχουν αναρτηθεί έξω από το γραφείο καθηγητών του σχολείου. Οι μαθητές που παραπέμπονται θα παρακολουθήσουν υποστηρικτική διδασκαλία από καθηγητές του σχολείου μας με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί πιο κάτω.

Η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών όλων των τάξεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, 09:00 με 13:00.

—————–

Οι εγγραφές των μαθητών/μαθητριών όλων των τάξεων των Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των εξεταστικών περιόδων του σχολικού έτους 2016- 2017. Επισημαίνεται ότι κατά τις ημέρες διενέργειας των πανελλαδικών εξετάσεων οι εγγραφές είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται μετά το πέρας αυτών.

——————–

Θυμίζουμε ότι οι μαθητές που θα φοιτήσουν σε ΕΠΑ.Λ, τη νέα χρονιά πρέπει να υποβάλλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ δήλωση προτίμησης για την εγγραφή τους από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου, με χρήση των κωδικών taxis, αφού πρώτα παραλάβουν τα απολυτήρια των μαθητών από το σχολείο μας. Δείτε λεπτομέρειες εδώ. Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της ηλεκτρονικής εφαρμογής εδώ.

——————–

Οι γονείς των μαθητών που το νέο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη του σχολείου μας μπορούν να προσέρχονται , από τις 21 έως και τις 29 Ιουνίου, 09:00 με 13:00, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους. Απαραίτητα για την εγγραφή κάθε μαθητή της Α΄Τάξης είναι:

  • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (Π.χ. μισθωτήριο, λογαριασμός ΔΕΚΟ, συμβόλαιο αγοράς)
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε εδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.  (Ασκληπιείο Βούλας – Τηλ. ραντεβού: 210-8994433 (09:00 – 17:00))

Ιουν 13

Πρόγραμμα Υποστηρικτικής Διδασκαλίας

Ακολουθεί το πρόγραμμα της Υποστηρικτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές που παραπέμπονται:

υποστηρ

Ιουν 11

Τελετή Αποφοίτησης Γ΄ Γυμνασίου

Προς τους μαθητές της Γ΄ Τάξης, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους:

WP_20170611_002

Ιουν 01

Πρόγραμμα Εξετάσεων

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17  —– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

κάντε κλικ πιο κάτω για να δείτε το πρόγραμμα:    click-here-1772025_960_720

Παλαιότερα άρθρα «

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων