Οκτ 16

Συγκέντρωση Χορωδίας

Την Τρίτη 16/10/2018, δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της χορωδίας του σχολείου μας.


Κινούμενη Εικόνα: pixabay.com

Οκτ 15

Διάκριση Μαθήτριας

Η μαθήτρια Αλίκη Πλατή της B τάξης του 1ου Γυμνασιου Βούλας, συμμετείχε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον μηνιαίο αγώνα του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών για το έτος 2018 στο γήπεδο γκολφ Γλυφάδας και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Παίδων

Επιπλέον η μαθήτριά μας  συμμετείχε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στον ετήσιο αγώνα Yianagas Cup 2018 στο γήπεδο Γκολφ της Γλυφάδας και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Παίδων.

Μπράβο, Αλίκη!

Οκτ 08

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου γιορτάστηκε στο σχολείο μας για 5η χρονιά η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού». Το σύνθημα της ημέρας ήταν «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ». Με σύμμαχο τον πολύ όμορφο καιρό, στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν αγώνες μπάσκετ και βόλεϋ ενώ πιγκ πογκ, ρακέτες και επιτραπέζια παιχνίδια συμπλήρωσαν το πρόγραμμα της ημέρας.

Οκτ 08

Διδακτική επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων

Tην Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, οι μαθητές του τμήματος Γ3 επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό, βιωματικό  πρόγραμμα «Ερευνάμε και συζητάμε για τον ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη». Κάνοντας χρήση του υλικού της έκθεσης για τον έλληνα ποιητή, οι μαθητές γνώρισαν την προσωπικότητα και το έργο του και ενημερώθηκαν «για την εποχή και τα διακυβεύματά της».

Υπεύθυνη διδακτικής επίσκεψης: κ. Αϊδωνά.

Οκτ 02

Διαχείριση Απουσιών Μαθητών

Η ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων του σχολείου μας σχετικά με τις απουσίες των μαθητών/τριών θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι γονείς παρακαλούνται να ελέγχουν τακτικά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο οποίο δήλωσαν εγγράφως ότι επιθυμούν να ενημερώνονται για σχετικά μηνύματα.

Οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία με το σχολείο και τους καθηγητές γίνεται μέσω του e-mail του σχολείου:

mail@1gym-voulas.att.sch.gr

Καμία άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι έγκυρη για την επικοινωνία με το σχολείο μας.


Κινούμενη Εικόνα: pixabay.com

Οκτ 02

Διάκριση Μαθήτριας

Η μαθήτρια της Β’ Τάξης Μελία Σωτηροπούλου έλαβε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αναρρίχησης, που διεξήχθη στις 22/9/18 στα Σκόπια, στο αγώνισμα της δυσκολίας, στην κατηγορία νέες Γ.

Μπράβο, Μελία!

Σεπ 30

Πρόγραμμα Δευτέρας 1/10/2018

Ακολουθεί το πρόγραμμα της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου 2018:


Κινούμενη Εικόνα: pixabay.com

Σεπ 30

Συνάντηση μαθητών στο πλαίσιο αδελφοποίησης

Στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του σχολείου μας με το Alphington Grammar School στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, πραγματοποιήθηκε στις 30/9/2018 συνάντηση των μαθητών του σχολείου μας που επισκέφτηκαν το σχολικό έτος 2017-18 το Alphington στη Μελβούρνη με τους μαθητές του Alphington που βρίσκονται σε επισκεψη στην Ελλάδα.

Η επανασύνδεση των μαθητών αλλά και των καθηγητών των δύο σχολείων έγινε σε εξαιρετικά εορταστική ατμόσφαιρα! Μαθητές, καθηγητές και γονείς διακέδασαν μαζί, γιορτάζοντας τα τέταρτα γενέθλια του προγράμματος και ανταλλάσοντας αναμνηστικά δώρα!

Περισσότερα για την αδελφοποίηση στο blog που φτιάχτηκε ειδικά για το  συγκεκριμένο πρόγραμμα:  blogs.sch.gr/voulamelbourne/

Παλαιότερα άρθρα «

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων