Ιουλ 21

Πιστοποίηση Μαθητών στις Τ.Π.Ε.

new_animation

Η πιστοποίηση μαθητών σε ικανότητες Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) είναι μια οργανωμένη εξεταστική διαδικασία μέσω υπολογιστή κατά την οποία διαπιστώνεται αν ο μαθητής έχει αποκτήσει ικανότητες αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην καθημερινή του ζωή.

Στην τρέχουσα φάση, κάθε μαθητής που τελείωσε την Γ” Γυμνασίου το σχολικό έτος 2013-2014 θα μπορεί να υποβάλει αίτηση μέσω του πληροφοριακού συστήματος του έργου για συμμετοχή του στις εξετάσεις πιστοποίησης. Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2014 με έναρξη αρχές Νοεμβρίου. Η διεύθυνση του κόμβου του έργου είναι:        

http://com2cert.cti.gr/

Εκεί θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το έργο, δοκιμασίες, οδηγίες κ.λ.π..Θα γίνει δημόσια ανακοίνωση στον κόμβο του έργου  για το ακριβές χρονικό διάστημα που οι μαθητές θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις.

Ιουλ 02

Θερινή Λειτουργία Σχολείου

Το σχολείο θα είναι ανοιχτό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε Τετάρτη.

 Σας υπενθυμίζουμε ότι  για την εγγραφή κάθε μαθητή της Α΄ Τάξης είναι απαραίτητο το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε εδώ ή να το προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.

Για ραντεβού στο Ασκληπιείο Βούλας καλέστε στο 2108994433, 09:00-17:00.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ιουλ 02

Τελετή Αποφοίτησης Γ΄Γυμνασίου

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου. μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης στο Island στη Βάρκιζα.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας καλή πρόοδο και καλή συνέχεια!

Πάρτε μια γεύση από την παρουσίαση που ακολουθεί.

Ιουν 19

Αποτελέσματα – Έλεγχοι Επίδοσης – Εγγραφές

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Περιόδου Μαΐου – Ιουνίου 2014 θα αναρτηθούν την Τρίτη 24 Ιουνίου, στις 14:00 έξω από το γραφείο καθηγητών του σχολείου.

Η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών όλων των τάξεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, 26-27 Ιουνίου, 08:30 με 13:30.

Οι γονείς των μαθητών που το νέο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη του σχολείου μας μπορούν να προσέρχονται καθημερινά προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους. Απαραίτητο για την εγγραφή κάθε μαθητή της Α΄Τάξης είναι το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε εδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.

Ιουν 19

Τελετή Αποφοίτησης Γ΄ Γυμνασίου

grad

Η αποφοίτηση των μαθητών της Γ΄Γυμνασίου του σχολείου μας θα γίνει την Δευτέρα 23 Ιουνίου, στις 21:00, στο Island στην Βάρκιζα.

Παλαιότερα άρθρα «