Ιουν 10

Αποτελέσματα – Έλεγχοι Επίδοσης – Εγγραφές

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Περιόδου Μαΐου – Ιουνίου 2016 θα αναρτηθούν την Τρίτη 21 Ιουνίου, στις 14:00 έξω από το γραφείο καθηγητών του σχολείου.

Η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών όλων των τάξεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, 23-24 Ιουνίου, 09:00 με 13:00.

Οι γονείς των μαθητών που το νέο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη του σχολείου μας μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου, 09:00 με 13:00, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους. Απαραίτητο για την εγγραφή κάθε μαθητή της Α΄Τάξης είναι το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε εδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Περισσότερα για το Α.Δ.Υ.Μ. μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.

Ασκληπιείο Βούλας – Τηλ. ραντεβού: 210-8994433 (09:00 – 17:00)

 

Ιουν 27

Αποφοίτηση Γ΄Γυμνασίου

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Coast η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου, την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας. Παραβρέθηκε πλήθος μαθητών, γονιών και καθηγητών, ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄Θμιας Εκπαίδευσης Μ. Νικηφοράκη. Μοιράστηκαν τα αναμνηστικά λευκώματα και ακολούθησε φαγητό και χορός!DSC_0279

Ιουν 24

Διάκριση Μαθητριών

Στους διαγωνισμούς Φυσικής,που πραγματοποιήθηκαν την τρέχουσα σχολική χρονιά, διακρίθηκαν οι μαθήτριες:

—  Γκόγκα Ευφημία της Α΄ Τάξης και

—  Τακούδη Αλεξία της Γ΄ Τάξης

Μπράβο, στις μαθήτριές μας!


Εικόνα slider: http://blogs.sch.gr/88dimath/2016/04/01

Ιουν 22

Αποφοίτηση Μαθητών Γ΄Τάξης

inv

Ιουν 20

Μουσικοχορευτικό Παραμύθι

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Ο Βασιλιάς Μυλωνάς«, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στο ανοιχτό Θέατρο «Σοφία Βέμπο«. Ήταν ένα μουσικοχορευτικό παραμύθι σε σκηνοθεσία και διδασκαλία χορών του Νίκου Νικολόπουλου. Την εκδήλωση οργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Γυμνασίου Βούλας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου μας.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος κ.Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νανά Κάραγια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Νίκος Βάσης, οι πρόεδροι των Σχολ. Επιτροπών Α΄Θμιας και Β” Θμιας Εκπαίδευσης κυρίες Δώρα Τριάντη και Μίμα Νικηφοράκη, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Σίνα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών «Απολλωνία» κ. Μαριάνα Μαυραγάνη και πλήθος κόσμου που διασκέδασαν με την καρδιά τους!

ezgif.com-gif-maker (3)

Ιουν 11

Προετοιμασία της Μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Το 1ο Γυμνάσιο Βούλας σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Δημοτικό  Βούλας, την υπεύθυνη ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Κορωπίου Κοντζίνου Ιωάννα  και τον Σχολικό Σύμβουλο 56ης Περιφέρειας Δημ. Εκπ. Αττικής  Μανδρίκα Αχιλλέα, πραγματοποίησαν εκδηλώσεις με θέμα:

«Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο»

την Τετάρτη 8 Ιουνίου (για το 1ο Δημοτικό) και την Παρασκευή 10 Ιουνίου (για το 2ο Δημοτικό) στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Βούλας.

Οι μαθητές παρακολούθησαν σχετική ενημέρωση, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, έπαιξαν και συζήτησαν με τους καθηγητές. Στόχος μας η ομαλή προσαρμογή των νέων μαθητών στο σχολείο μας!

sxoleio_metavasi_apo_nipiagwgeio_sto_dimotiko_kai_gymnasio

 

Ιουν 07

Πρόσκληση σε Μουσικοχορευτικό Παραμύθι

7-6-2016 12;09;34 μμ

 


 

Εικόνα slider: http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSDIM-C105/702/4636,20982/

Μάι 13

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Την Παρασκευή 13 Μαΐου ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής, που διοργάνωσε τη φετινή σχολική χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βούλας.

Η συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική ρομποτική ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι προσφερόμενες θέσεις καλύφθηκαν άμεσα. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι μαθητές δημιούργησαν πολυάριθμες κατασκευές και ο δάσκαλος του τμήματος Δρ. Αναστάσιος Κόλλιας παρουσίασε τις δραστηριότητές τους στο 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Θεσσαλονίκη, 8-10 Απριλίου 2016).

Το τελευταίο μάθημα της φετινής σχολικής χρονιάς, στις 13/5/16, ήταν «ανοιχτό» για όλους τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου. Έτσι, νέοι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να εμπλακούν στις δραστηριότητες, καθώς οι έμπειροι μαθητές πήραν τον ρόλο του δασκάλου! Στο τέλος του μαθήματος όλοι μαζί παρουσίασαν τα έργα τους.

Μαθητές και δάσκαλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν με νέες δημιουργικές και πρωτότυπες κατασκευές την επόμενη σχολική χρονιά!

IMG_20160513_182329 (2)

Παλαιότερα άρθρα «

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων