Ιαν 21

Ενημέρωση γονέων

Η επόμενη οργανωμένη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.


Κινούμενη εικόνα: pixabay.com

Ιαν 21

Αποκριάτικη Βραδιά Γονέων


Κινούμενη Εικόνα: www.pixabay.com

Ιαν 21

Χορός Μαθητών


Κινούμενη Εικόνα: pixabay.com

Ιαν 14

Eκδήλωση για την Eκπαιδευτική Ρομποτική

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Υδροδυναμική: Νεαροί μαθητές σχεδιάζουν για το περιβάλλον μέσα από την Εκπαιδευτική Ρομποτική, την Έρευνα & την Τεχνολογία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αίθουσα Ιωνία, Λεωφ. Καραμανλή 18 (δίπλα στο Δημαρχείο), στις 10.00 π.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με τον διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Τεχνολογίας FIRST® LEGO® League που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου στον χώρο της Hellexpo Maroussi, η παρουσίαση του σχεδίου εργασίας της ομάδας αγωνιστικής ρομποτικής “the Robots Crew” (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Βούλας), καθώς και των σχεδίων άλλων ομάδων που θα θελήσουν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού FIRST® LEGO® League HYDRO DYNAMICS οι ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες περιβαλλοντικής διαχείρισης του νερού. Η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει την καινοτόμο πρότασή της για τη βελτίωση των μονάδων αφαλάτωσης που χρησιμοποιούνται στην επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης σε νησιά.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Βούλας


Εικόνα slider:  firstlegoleague.gr

Ιαν 14

Πρόκριση Μαθητριών μας!

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες Λιόκη Ελένη-Δήμητρα της Γ΄ Τάξης και Καρλή Άρτεμη της Β΄ Τάξης για την πρόκρισή τους στον μαθηματικό διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «ΘΑΛΗΣ» .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους επόμενους διαγωνισμούς!

Ιαν 03

Καλή χρονιά!

Με τις καλύτερες ευχές μας για το νέο έτος !!!

Δεκ 26

Δράση αγάπης για τα παιδιά στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Τα φετινά Χριστούγεννα, συνεχίζοντας τις πράξεις αλληλεγγύης, μαθητές, εκπαιδευτικοί και Σύλλογος Γονέων ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε μια δράση αγάπης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα http://www.lyreioidryma.gr ). Τρόφιμα και είδη καθαριότητας, ρούχα, βιβλία και παιδικά παιχνίδια συγκεντρώθηκαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου.

Στη φιλανθρωπική μας δράση βοήθησαν -κατόπιν ενεργειών του Συλλόγου Γονέων- και τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Χρόνια Πολλά στα παιδιά στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα!

Χρόνια Πολλά σε όλους! 

Δεκ 20

Μαθαίνοντας για την UNESCO

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου οι μαθητές που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Προγράμματα «Τα μνημεία της UNESCO διηγούνται την ιστορία τους» και «Ταξίδι στο χθες και στο σήμερα της Ελλάδας» παρακολούθησαν την ομιλία της κ. Μαρίας Μαλεύρη, Κοινωνιολόγου, Υπεύθυνης επί σειρά ετών για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της UNESCO. Η κ. Μαλεύρη εξήγησε στους μαθητές τι είναι η UNESCO, ποιος είναι ο γενικός σκοπός της και ποιο είναι το έργο της στον Τομέα της Εκπαίδευσης. Επίσης, μοιράστηκε με τους μαθητές εμπειρίες και προσωπικά της βιώματα από την ενασχόλησή της με την εκπαίδευση των παιδιών σε πολυάριθμες χώρες του κόσμου και κυρίως στην Ινδία.

 

Παλαιότερα άρθρα «

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων