boys g2e4e61e76 1920

Πρόγραμμα Εξετάσεων Ιουνίου

Δείτε το πρόγραμμα εξετάσεων Ιουνίου ανά τάξη: 

Πρόγραμμα Α-Τάξης            Πρόγραμμα Β-Τάξης                Πρόγραμμα Γ-Τάξης

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές!

Εφιστούμε την προσοχή στην έγκαιρη προσέλευση των μαθητών, 15 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα εξέτασης. Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες που ακολουθούν.

1) Οι μαθητές προσέρχονται 15 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα εξέτασης και αποχωρούν, μόλις τελειώσουν τη γραπτή τους δοκιμασία, με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Κανένα παιδί δεν παραμένει στον χώρο του προαυλίου.

2) Οι μαθητές, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα, αφήνουν βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα (απενεργοποιημένα) ή άλλα αντικείμενα, πέρα από αυτά που είναι απαραίτητα για την εξέταση, στο μέρος που θα τους υποδείξει ο επιτηρητής. Έχουν μαζί τους 2 στυλό (μπλε ή μαύρο) που δεν σβήνουν, μολύβι, γόμα, ξύστρα, γεωμετρικά όργανα. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν διορθωτικό (blanco). (Άρθρο 7, Π.Δ. 126/2016).Επιτρέπεται να έχουν μαζί νερό.

3) Αν ο μαθητής αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζόμενου ή κάνει φασαρία και δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του επιτηρητή, απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης και βαθμολογείται με βαθμό ένα (01).(Άρθρο 7, Π.Δ. 126/2016).

4) Ο μαθητής που θα απουσιάσει χωρίς λόγο ή θα προσέλθει καθυστερημένα και μετά την ανακοίνωση των θεμάτων δεν γίνεται δεκτός και βαθμολογείται με βαθμό ένα (01). (Άρθρο 10, Π.Δ. 126/2016).

5) Κατ’ εξαίρεση, μαθητές που απουσιάζουν δικαιολογημένα από την εξέταση λόγω ασθένειας (προσκομίζεται ιατρική γνωμάτευση) εξετάζονται, κατόπιν αιτήσεως του κηδεμόνα τους, άλλη ημέρα και μέχρι την 30η Ιουνίου. (Άρθρο 10, Π.Δ. 126/2016).

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση