back to school 913075 960 720

Εγγραφές στην Α’ Τάξη

Η κατάθεση δικαιολογητικών για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου ή για μετεγγραφές από/προς το σχολείο μας, θα γίνει από 2 έως 9 Σεπτεμβρίου,  8:00-13:30. κατόπιν ραντεβού, το οποίο μπορείτε να κλείσετε καθημερινά 8.30-13.30 στο τηλέφωνο 2108951830.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ για την εγγραφή κάθε μαθητή/τριας της Α΄ Τάξης πρέπει να προσκομίσετε:

  1. Δελτίο Ταυτότητας του γονέα/κηδεμόνα που πραγματοποιεί την εγγραφή (αν δεν υπάρχει, απαραίτητα το διαβατήριο).
  2. ΜΟΝΟ για τους αλλοδαπούς μαθητές, το πρωτότυπο πιστοποιητικό  γέννησης από την χώρα προέλευσης ΚΑΙ την επίσημη μετάφρασή του στα ελληνικά .
  3. Την υπεύθυνη δήλωση (ΥΔ) που θα βρείτε εδώ ή θα προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Συμπληρώνεται από τον γονέα που θα δηλωθεί στο σχολείο ως 1ος κηδεμόνας του παιδιού.
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή/τριας  (Α.Δ.Υ.Μ.) που μπορείτε να βρείτε εδώ ή να προμηθευτείτε από το σχολείο μας. Προσοχή! Η έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. από δημόσια υπηρεσία υγείας γίνεται δωρεάν.  (Ασκληπιείο Βούλας – Τηλ. ραντεβού: 14970 / Κέντρο Υγείας Βάρης- Τηλ.: 213 2030300)
  5. Σε περίπτωση διαζυγίου απαιτείται η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια. Ο γονέας που ΔΕΝ έχει την επιμέλεια πρέπει να προσκομίσει στο σχολείο μια ΥΔ με τα στοιχεία του.
  6. Έντυπο γονικής συγκατάθεσης για την δημιουργία  λογαριασμού πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ): email, η-τάξη, e-me κά. Το έντυπο αυτό θα το βρείτε εδώ και χρειάζεται ΜΟΝΟ, αν ο λογαριασμός δεν έχει ήδη δημιουργηθεί στο δημοτικό ή στο προηγούμενο σχολείο του μαθητή.

Σημείωση: Οι Υπεύθυνες δηλώσεις θα προσκομίζονται συμπληρωμένες και θα υπογράφονται στο σχολείο μας.

Οι γονείς των μαθητών/τριών που το νέο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη του σχολείου μας καλείστε να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εδώ το Σχολικό Κανονισμό του σχολείου μας, σε αναλυτική και συνοπτική μορφή.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση