school-5058287_960_720

Δια ζώσης Λειτουργία Σχολείου

Από τη Δευτέρα 10 Μαΐου το σχολείο επαναλειτουργεί κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μαθητές/μαθήτριες είναι υποχρεωμένοι, βάσει της εγκυκλίου εδώ, κάθε Δευτέρα:
• να έχουν κάνει το self test, υπό την επίβλεψη των γονέων/κηδεμόνων τους, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση τους στην σχολική μονάδα
να έχουν σε εκτυπωμένη ή χειρόγραφη μορφή τη σχολική κάρτα covid19 με το αποτέλεσμα (δείτε αναλυτικές οδηγίες στην εγκύκλιο). Την κάρτα θα επιδείξουν τη Δευτέρα στο διδάσκοντα της 1ης ώρας.

Στην περίπτωση μη ύπαρξης ενημερωμένης σχολικής κάρτας, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ο μαθητής/μαθήτρια, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους γονείς/κηδεμόνες, θα αποχωρεί άμεσα από το σχολείο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η χρήση της μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Ταυτόχρονα θα εφαρμόζονται ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (δείτε εδώ).
Τέλος, διαβάστε εδώ την εγκύκλιο για τη δικαιολόγηση των απουσιών των μαθητών που συμβιώνουν με άτομα πάσχοντα από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο (τηλεφωνικά ή με email) για οποιοδήποτε θέμα. Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα με δύναμη και υπομονή σε όλoυς!

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση