Λίγα λόγια για τον ιστότοπο

Ο ιστότοπος του 1ου Γυμνασίου Βούλας
mc16tqi3

O ιστότοπος (site) του σχολείου μας, με την παρούσα μορφή του, κατασκευάστηκε κατά την σχολική χρονιά 2011-2012, σε μορφή ιστολογίου (blog), με χρήση της υπηρεσίας Ιστολογίων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Ο βασικός στόχος της δημιουργίας του ιστότοπου ήταν η καλύτερη ενημέρωση μαθητών, καθηγητών και κηδεμόνων για τα θέματα του σχολείου μας και γενικότερα η καλύτερη μεταξύ μας επικοινωνία. Καταβάλλεται δε, κάθε προσπάθεια ώστε ο ιστότοπος να ενημερώνεται καθημερινά για οτιδήποτε αφορά στη σχολική ζωή.

Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε ώστε η οργάνωση του ιστότοπου να είναι λειτουργική, με ευχάριστη εμφάνιση χωρίς υπερβολική συγκέντρωση πληροφορίας άσχετης με τη λειτουργία του σχολείου. Κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει στις σελίδες μας πληροφορίες σχετικά με το τρέχον σχολικό έτος, έχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση και σε ένα μεγάλο όγκο πληροφορίας που αφορά στις σχολικές δραστηριότητες περελθόντων ετών.

Οι γονείς των μαθητών που εμφανίζονται στις φωτογραφίες του ιστότοπου έχουν δηλώσει εγγράφως τη συναίνεσή τους για την χρήση των φωτογραφιών. Επιπλέον, υπάρχει μέριμνα ώστε να αναρτώνται μόνο ομαδικές φωτογραφίες και να μην γίνεται ποτέ συσχέτιση φωτογραφίας και ονοματεπωνύμου μαθητή. 

Η Υπεύθυνη για την κατασκευή και την συντήρηση του ιστότοπου
Ιωάννα Γαρδίκη
Καθηγήτρια Πληροφορικής ΠΕ86 
iogardiki at yahoo.gr - 210 8951830

Αφήστε μια απάντηση