ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

10

Συγγραφέας: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΓΛΟΥ | Κατηγορία Ηλιαχτίδα 2GK - "Μαθητές σε εθελοντική δράση" | , στις 01-02-2014

η "ηλιαχτίδα" μου

η “ηλιαχτίδα” μου

Μόλις ολοκλήρωσα τη δική μου πρόταση για το λογότυπό μας.

Κανονικά πρέπει εσείς να το κάνετε, αλλά δεν μπορώ να περιμένω.

Δείτε και πείτε μου τις δικές σας ιδέες…

 

 

 

 

(10)

  • Κα Σταμάτογλου καλημέρα. Για να δείτε τις λεπτομέρειες του λογότυπου ίσως μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα και να τη μεγεθύνετε, έτσι ώστε να γίνουν πιο εμφανή τα σχέδια. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσω να σας τη στείλω και με email.

    Γειά σας προς το παρόν.

  • Λάθος όνομα,Βαγγέλη ήθελα να γράψω…

  • Γεράσιμε πολύ καλή δουλειά!Ασχολήθηκες αρκετή ώρα απ ότι κατάλαβα, αν και δεν διακρίνω καλά τις λεπτομέρειες…Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάποιος συνδυασμός των δύο λογότυπων, γιατί μου αρέσει και ο δικός σου ήλιος Μαρία.

  • Πολύ ωραίο Βαγγέλη! Μόνο που δεν είναι εμφανείς οι λεπτομέρειες. Μάλλον πρέπει να μου τα στέλνετε με email

  • Κα Σταμάτογλου καλησπέρα.
    Πώς σας φαίνεται το λογότυπο που έφτιαξα;
    Ελπίζω να σας αρέσει.
    Καλό βράδυ.

  • Καπετανιε, εργαζομαι σκληρα για να τελειωσω το λογοτυπο. Οταν ειναι ετοιμο θα σας το στειλω.

  • Μικροί μου εθελοντές,
    ρίξτε μια ματιά στην απόπειρα εικαστικής απεικόνισης που έκανα, αλλά και στην ανάλυση (όπως και της κ. Πουλιάνου). Προσπάθησα να γεμίσω το κενό μεταξύ των ακτίνων με εικόνες που παραπέμπουν στους τομείς δράσης μας. Όταν το ολοκληρώσουμε, θα ξεκινήσουμε και τη μεγάλη αφίσα για το σχολείο μας. Κάντε κι εσείς τις προτάσεις σας, γιατί θα τ’ αποφασίσουμε όλα μόνες μας…

    Προς την τεχνική υποστήριξη: ψάξτε για ένα πρόγραμμα blogster, για δημιουργία ηλεκτρονικής αφίσας. Εγώ το έκανα στη ζωγραφική.
    Επίσης, πρέπει να συγκεντρώσετε το φωτογραφικό υλικό και ν’ αρχίζετε να ετοιμάζετε το δικό σας ppt για την παρουσίαση του προγράμματος μέσα από τα δικά σας μάτια.

    Τέλος, ρίξτε μια ματιά στο ανανεωμένο ιστολόγιο. Προστέθηκαν οι Mικροί Ποιητές με τις δημιουργίες τους … αλλά και χρήσιμοι σύνδεσμοι για τη γλώσσα (ηλεκτρονικά) λεξικά και τη λογοτεχνία. Δείτε και το akwn.net!

  • Αυτό προσπάθησα να κάνω (γουάου), μάλλον όχι τόσο πετυχημένα γιατί δεν το κατάλαβες. Αν πατήσεις πάνω και ανοίξει ίσως το δεις καλύτερα. Εψαξα να βρω εικόνες σχετικές με τους τομείς δράσεις της ομάδας. Εκεί θέλει δουλειά το πράγμα. Οσο για τον αριθμό των ακτίνων, ήταν τυχαίος, βάσει του πρωτότυπου σχεδιασμού μου…, ο οποίος έμεινε επίτηδες πρόχειρος, για να δείχνει παιδικότητα (ξανά γουάου). Από κάτω λέω να μπει η ανάλυση του ονόματος, στην οποία επιτέλους πρέπει να συμμετάσχουν και τα παιδιά. Λες τελικά να τα κάνουμε μόνες μας; χαχα
    Γι’ αυτό, ξαναδές με προσοχή το αριστούργημά μου και γράψε μια ολοκληρωμένη διόρθωση

  • Πολύ ωραία και έξυπνη η ιδέα για το λογότυπο κα Σταμάτογλου!Αν μου επιτρέπεις, θα πρότεινα ο ήλιος να έχει πέντε ακτίνες όσες και οι ομάδες των μικρών μας εθελοντων!! Καθε ακτίνα να καταλήγει και σε ένα εικονίδιο χαρακτηριστικό της κάθε ομάδας.Σίγουρα όμως και τα παιδιά μας θα καταθέσουν τις δικές τους ιδέες…Περιμένουμε…

  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση