kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Αυτοκτόνησε ο κατήγορος του Τζάκσον

Συγγραφέας: kantonopou στις 19 Νοεμβρίου, 2009

tzakson.jpgΤραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ο άνθρωπος που κόλλησε στον Μάικλ Τζάκσον τη «ρετσινιά» της παιδεραστίας. Ο 65χρονος Εβαν Τσάντλερ, πατέρας του 13χρονου Τζόρνταν που είχε εμφανιστεί από τον ίδιο ως θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον «βασιλιά της ποπ», βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο στόμα στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Τζέρσεϊ στις 5 Νοεμβρίου. Ωστόσο η είδηση δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα κρατούσε ακόμα το όπλο στο χέρι του όταν βρέθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατέφτασαν στην κατοικία του Τσάντλερ όταν ειδοποιήθηκαν από τον θυρωρό του κτιρίου. Ο πρώην οδοντίατρος δεν έδωσε το «παρών» σε προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον δικό του γιατρό στις αρχές εκείνης της εβδομάδας, γεγονός που δημιούργησε ανησυχία για την υγεία του. Υστερα από πολλές αποτυχημένες απόπειρες να βρει τον ασθενή του, ο γιατρός του Τσάντλερ ζήτησε από τον θυρωρό της πολυκατοικίας του να τον αναζητήσει και τότε ήταν που βρέθηκε η σορός του.

 Μέλος της οικογένειας Τσάντλερ δήλωσε σε αμερικανική εφημερίδα ότι ο Εβαν είχε υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και πολλές ενέσεις μπότοξ τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα το πρόσωπό του να έχει γίνει αγνώριστο από την περίοδο που κατηγόρησε τον Τζάκσον μέχρι σήμερα.

 Ο 29ρονος σήμερα γιος του Εβαν Τσάντλερ, Τζόρνταν, δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για το περιστατικό και ζει στη Νέα Υόρκη με ψευδώνυμο.

Την ίδια στιγμή, τα παιδιά του Τζάκσον φαίνεται πως έχουν αρχίσει να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους πέντε μήνες μετά το θάνατό του. Ο φωτογραφικός φακός τα απαθανάτισε να χαμογελούν και πάλι διασκεδάζοντας σε ψυχαγωγικό πάρκο του Λος Αντζελες.

Συνοδευόμενα από τον Ομάρ Μπατί (το φημολογούμενο εξώγαμο παιδί του Τζάκσον που μένει μαζί τους, στο πατρικό του «βασιλιά της ποπ»), τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, Πάρις και Πρινς, φάνηκαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους στον εξομοιωτή έλλειψης βαρύτητας των Universal Studio, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Πηγή:http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=11&artid=1101361

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΥΠΑ 

Γέροντας Ιωσήφ και Μichael Jackson: δύο διαφορετικά πρότυπα 

 ΟΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ “Μάικλ Τζάκσον

Ο “ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ» “Μάικλ Τζάκσον”

 Σε φέρετρο αξίας 25.000 δολαρίων, με χρυσό 14 καρατίων και βελούδινη μπλε επένδυση θα ταφεί ο Μάικλ Τζάκσον 

 Η περίπτωση Michael Jackson

Μάικλ Τζάκσον.Ο θάνατος ενός βασιλιά!

Αφήστε μια απάντηση