kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Σχολική τσάντα γεμάτη ναρκωτικά

Συγγραφέας: kantonopou στις 24 Οκτωβρίου, 2009

n.jpg«ΒΑΠΟΡΑΚΙ»και δύο βοηθούς του, συνέλαβε προχθές νωρίς το βράδυ η Αστυνομία στην περιοχή Ακρόπολης όπου μετέφεραν δόσεις θανάτου σε χρήστες. Η πληροφορία που οδήγησε τα μέλη στην ΥΚΑΝ στη σύλληψη των τριών νεαρών λήφθηκε στις 16 του μήνα, οπότε αυτοί και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση.

Την περασμένη Πέμπτη λήφθηκε νέα πληροφορία στην ΥΚΑΝ ότι οι τρεις ύποπτοι μεταφέρουν δόσεις ναρκωτικών. Αμέσως ανακόπηκε το αυτοκίνητό τους και σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκε ένα κουτί τσιγάρων με κάνναβη βάρους 2 γρ. για το οποίο παραδέχθηκαν και οι τρεις ότι τους ανήκει από κοινού.

Στη συνέχεια της έρευνας βρέθηκε στο αυτοκίνητο σχολική τσάντα μέσα στην οποία υπήρχε κάνναβης βάρους 73γρ. ενώ κάποιο ποσότητα ήταν χωρισμένη σε δόσεις του ενός γραμμαρίου. Επίσης βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 0.5 γρ. και ένα χάρτινο σημείωμα με ονόματα και αριθμούς τηλεφώνων. Ο πρώτος ύποπτος που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέφερε πως τα ναρκωτικά στην τσάντα είναι δικά του.

Μετά τη σύλληψη των τριών διενεργήθηκαν έρευνες στα σπίτια και στα αυτοκίνητα τους και βρέθηκαν μικρές ποσότητες κάνναβης, τις οποίες τους τις είχε δώσει ο πρώτος, ο οποίος είπε πως τα ονόματα που υπήρχαν στο σημείωμα ήταν χρήστες που είτε πήραν είτε περίμεναν να πάρουν τις δόσεις τους. Ο πρώτος ύποπτος αρνήθηκε να κατονομάσει τον προμηθευτή του. Και οι τρεις τέθηκαν υπό κράτηση.

«Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» – Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Αφήστε μια απάντηση