kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Μηχανισμό προμήθειας φαρμάκων είχε στήσει ο Μάικλ Τζάκσον και έφθασε να παίρνει 30 Χanax σε ένα βράδυ.

Συγγραφέας: kantonopou στις 12 Ιουλίου, 2009

tzakson.jpgΤουλάχιστον δέκα χάπια του ισχυρότατου Χanax κατά του πανικού έπαιρνε κάθε βράδυ για να μπορέσει να κοιμηθεί ο Μάικλ Τζάκσον. Χρήση του φαρμάκου αυτού που χορηγείται με ιατρική παρακολούθηση μόνο σε περιπτώσεις κρίσεων πανικού έκανε ο θρυλικός τραγουδιστής εδώ και πολλά χρόνια, όπως αναφέρεται σε εμπιστευτικό έγγραφο του 2004 από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα. Το έγγραφο αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ.

Ο εκλιπών είχε στήσει έναν ολόκληρο μηχανισμό για να προμηθεύεται παρανόμως χάπια, καθώς υπέφερε από πόνους και επιπλοκές λόγω των δεκάδων πλαστικών εγχειρήσεων στις οποίες είχε υποβληθεί.

Δύο άνδρες της προσωπικής του φρουράς αποκάλυψαν ότι ο τραγουδιστής υποχρέωνε τους υπαλλήλους του να ζητούν το φάρμακο δήθεν για δική τους χρήση, ενώ και ο ίδιος δεν δίσταζε να επισκέπτεται γιατρούς σε άλλες Πολιτείες, εκτός Καλιφόρνιας, προκειμένου να εξασφαλίζει τις πολύτιμες συνταγές. Ο ένας κατέθεσε ότι ο Τζάκσον είχε φτάσει μια εποχή στο σημείο να παίρνει ως και 30 Χanax σε ένα βράδυ.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από δικογραφία του 2005 στη δίκη για κακοποίηση ανηλίκου που κράτησε 14 εβδομάδες και τελικά ο Τζάκσον δεν καταδικάστηκε διότι η οικογένεια παιδιών που κοιμήθηκαν μαζί του στο ίδιο δωμάτιο δέχτηκε να λάβει τεράστια χρηματική αποζημίωση εξωδίκως.

O αρχηγός της Αστυνομίας του Λος Αντζελες Γουίλιαμ Μπράτον δήλωσε ότι εξετάζονται όλοι οι κατά καιρούς θεράποντες γιατροί του Τζάκσον, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια φάρμακα χρησιμοποιούσε. Δικαστικές κλητεύσεις απηύθυναν οι ανακριτικές αρχές στην κομητεία του Λος Αντζελες σε αρκετούς γιατρούς που είχαν παρακολουθήσει τον Τζάκσον, ζητώντας τα ιατρικά αρχεία που διατηρούν, προκειμένου να χυθεί φως στο μυστήριο του ξαφνικού θανάτου του.

Η εφημερίδα «Los Αngeles Τimes» επικαλούμενη πηγή την οποία δεν αποκαλύπτει αναφέρει ότι με τις κλητεύσεις ζητούνται « οποιοιδήποτε και όλοι» οι ιατρικοί φάκελοι για τον Μάικλ Τζάκσον, «περιλαμβανομένων των ψυχιατρικών γνωματεύσεων».

Μια από τις κλητεύσεις αφορά τον δερματολόγο του Τζάκσον Αρνολντ Κλάιν, όπως δήλωσε ο συνήγορός του.

Ο δερματολόγος εμφανίστηκε στις αρχές της εβδομάδας σε εκπομπή του ΑΒC, στη διάρκεια της οποίας αρνήθηκε ότι είχε χορηγήσει επικίνδυνα φάρμακα στον Τζάκσον, όπως το Diprivan, το οποίο υπήρχε στο σπίτι όπου βρέθηκε αναίσθητος ο τραγουδιστής, στις 25 Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα αίτια του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον, καθώς αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που συνήθως βγαίνουν έπειτα από έξι εβδομάδες.

ΤΟ ΒΗΜΑ- Σάββατο 11 Ιουλίου 2009  

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ

Η περίπτωση Michael Jackson

Αφήστε μια απάντηση