kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ο Υπουργός Παιδείας για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση .

Συγγραφέας: kantonopou στις 15 Μαρτίου, 2009

uyy54.jpgΈχετε μιλήσει για ορίζοντα έξι μηνών στο διάλογο για την Παιδεία.

 Θα αναλάβετε το πολιτικό κόστος των λύσεων μέσα σε προεκλογική περίοδο;


Το χρονικό πλαίσιο του διαλόγου ορίσθηκε από τον κ. Γ. Μπαμπινιώτη, γιατί δεν θέλαμε να παρερμηνευθεί η όποια επιλογή του χρονικού πλαισίου και να συνδεθεί με την οποιαδήποτε πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα.

Εάν στους έξι μήνες υπάρχει φόρτιση η οποία θα ξεκινήσει με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ, τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει επιλέξει το δρόμο της συνταγματικής εκτροπής. Θέλω να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα αφήσει τον εαυτό του έξω από τον πειρασμό να κατεβάσει την Παιδεία στην καθημερινή κομματική διαμάχη.

Αν όμως καταλήξουμε από κοινού, από κοινού θα πούμε ότι αυτό θα αφορά και τις επόμενες κυβερνήσεις.

Δεν είμαστε στη λογική της αλλαγής της πολιτικής από υπουργό σε υπουργό.

Στον City ο κ. Μπαμπινιώτης κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για τις εξετάσεις.

Πώς τη σχολιάζετε;


Ο κ. Μπαμπινιώτης προς τιμήν του ορθώς διευκρίνισε ότι καθένας για ζητήματα Παιδείας έχει τη δική του άποψη.

Πολύ περισσότερο αυτοί που έχουν μακρά εμπειρία σε εκπαιδευτικά ζητήματα και μακρά διαδρομή, όπως ο ίδιος.

Αρα σε αυτή την περίπτωση οι απόψεις είναι προσωπικές, είναι απόψεις μεταξύ των πολλών που θα ακουστούν και θα δούμε προς τα πού η πλάστιγγα θα γείρει.

 Πηγή:http://www.e-tipos.com/newsitem?id=80536

Αφήστε μια απάντηση