kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Γεννήθηκε από τη νεκρή της μητέρα

Συγγραφέας: kantonopou στις 13 Ιανουαρίου, 2009

Ένα ακόμη μικρό θαύμα κατάφεραν γιατροί σε νοσοκομείο της Βρετανίας. Το μωρό της πρώην αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ Τζέιν Σόλιμαν, ήρθε στη ζωή δύο μέρες αφού η μητέρα του λιποθύμησε και απεβίωσε τελικά από εγκεφαλική αιμορραγία.

 Οι γιατροί του νοσοκομείου «Τζον Ράντκλιφ» στην Οξφόρδη, υποστήριξαν μηχανικά την καρδιά της Τζέιν Σόλιμαν, μέχρι τη γέννηση της μικρής της κόρης Άια Τζέιν, την Παρασκευή. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα στις 25 εβδομάδες κύησης, με καισαρική τομή.

 Αν και εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό διατηρείται ζωντανό στη μήτρα της νεκρής του μητέρας. Την πρωτοχρονιά του 1999 στη Χιχόν της Ισπανίας, ήρθε στον κόσμο ένα μωρό, με τη μητέρα του να είναι κλινικά νεκρή από τα μέσα Νοεμβρίου.

 Η Σόλιμαν, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί την μικρή της κόρη, το 1989 ήταν πρωταθλήτρια Βρετανίας στο πατινάζ και έβδομη στην παγκόσμια κατάταξη.

 Πηγή: http://www.e-tipos.com/newsitem?id=69750  

Αφήστε μια απάντηση