kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ

Συγγραφέας: kantonopou στις 13 Δεκεμβρίου, 2008

Απογοητευμένα είναι τα μέλη λατρείας στο Νέο Μεξικό, τα οποία διερωτούνται τώρα τι θα απογίνουν, αφού η πρόβλεψη της σέκτας στην οποία ανήκουν, ότι η μέρα της κρίσεως θα ερχόταν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου 2008, δεν βγήκε αληθινή.
Μέλη της οργάνωσης «Lord Our Righteousness», πίστευαν ότι θα εγκατέλειπαν τα εγκόσμια και θα ανέρχονταν στα ουράνια από την Παρασκευή το βράδυ.
Ο ενεργός ιστοχώρος τους, σταμάτησε και αντιπρόσωπος της λατρείας απέστειλε σε εφημερίδα ηλεκτρονικό μήνυμα (email) ότι η επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης τερματίζεται.

Τα μεσάνυκτα ήρθαν και έφυγαν?

«Έψαχναν την απελευθέρωση από το Θεό», δήλωσε η Sarah Montoya, εξουσιοδοτημένη από τον ηγέτη της κίνησης Wayne Bent. Έχουν απογοητευθεί πρόσθεσε, αλλά η ζωή προχωρά.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι 45 ενήλικες, οπαδοί του Bent, είχαν τερματίσει τη δεκαπενθήμερη νηστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έπιναν ούτε νερό.
Η νηστεία πραγματοποιήθηκε ως διαμαρτυρία για τις κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν εναντίον του ηγέτη τους, και αφορούν παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικα κορίτσια.
Η εκπρόσωπος του Bent, ανέφερε ότι αυτός εξεπλάγηκε, διότι μετά τη νηστεία, ο οργανισμός μερικών μελών της σέκτας εξασθένησε, γι? αυτό και θα αρχίσουν και πάλι σιγά σιγά να λαμβάνουν τροφή και νερό.
Τα μέλη της σέκτας πίστευαν ότι την Παρασκευή το βράδυ ολοκληρωνόταν το έτος του Ιωβηλαίου και ο Θεός επρόκειτο δήθεν να τους μεταφέρει από τη γη στον ουρανό.
Ο Bent, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του Μεσσία, τέθηκε υπό κράτηση διότι δεν είχε εμφανιστεί σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον
Δικαστηρίου.

Πηγή: Associated Press

Αφήστε μια απάντηση