Αρχεία για Οκτώβριος, 2021


Νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr για τις δημόσιες σχολικές μονάδες

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 η λειτουργία του edupass.gov.gr επεκτείνεται στις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες https://bit.ly/3GzRYHR

Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες οι μαθητές συνεχίζουν να κάνουν το self test και να επιδεικνύουν κάθε Τρίτη και Παρασκευή το αρνητικό αποτέλεσμα (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο).

Αλλάζει μόνο η πλατφόρμα στην οποία το δηλώνετε.
Εισέρχεστε στην πλατφόρμα edupass.gov.gr , επιλέγετε την κατηγορία «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής» και, ακολούθως την κατηγορία «Δήλωση SelfTest Μαθητών/τριών – Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19», με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet).

Οι μαθητές/τριες που έχουν βεβαίωση νόσησης τη δηλώνουν στη νέα πλατφόρμα μόνο μία φορά.

Τα βιβλία σε ρόδες έφτασαν και στο Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας!

Το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας συμμετέχει φέτος στη δράση ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ.

Τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φέρνει μικρές, κινητές, θεματικές βιβλιοθήκες μέσα στη σχολική τάξη. Φτάνουν στις τάξεις του δημοτικού σχολείου μέσα σε μια βαλίτσα με ρόδες, ώστε να μεταφέρονται εύκολα.

Η βαλίτσα με θέμα «Διατροφή και Υγεία» έφτασε σήμερα στο σχολείο μας  και η ΣΤ΄(Έκτη) Τάξη με μεγάλη χαρά και λαχτάρα πήρε τη βαλίτσα στην τάξη της και άρχισε ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο του βιβλίου…



Λήψη αρχείου

 

Συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας στις εκδηλώσεις για την επέτειο του “ΟΧΙ” της 28ης Οκτωβρίου 1940

Με  τη συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας και λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος του “ΟΧΙ” της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι μαθητές και οι μαθήτριες με τη συνοδεία της Διευθύντριας και των Εκπαιδευτικών πήραν μέρος στη δοξολογία στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων. Τέλος, η παρέλαση όλων των μαθητών και μαθητριών απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Αθάνατοι νεκροί, η θυσία σας ας αποτελεί παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές!

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών του Δήμου, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, λόγω των επικείμενων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες και να επηρεάσουν και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η Δ/ντρια & ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημ. Σχ. Περαχώρας


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων