Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

Από το σχολικό έτος 2020-2021 και εφεξής, κάθε σχολική μονάδα οφείλει να έχει εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας, ένα σύνολο όρων και κανόνων που αποτελούν προϋποθέσεις για να πραγματοποιείται ανενόχλητα, μεθοδικά και αποτελεσματικά το έργο του σχολείου (αριθμ.13423/ΓΔ4/04-02-2021 (ΦΕΚ 491 Β΄) Υ.Α.).

Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας συντάχθηκε τον Ιούνιο του 2021 με εισήγηση της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης της Σχολικής Μονάδας και με τη συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και Εκπροσώπου του Δήμου Τρίπολης. Επιπλέον, ο κανονισμός εγκρίθηκε για το σχ. έτος 2020-2021 από τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου αρμοδιότητας του Σχολείου, κύριο Μιχαήλ Πολυχρονόπουλο, καθώς και από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κύριο Φώτιο Γκέσουρα.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω της προβλεπόμενης από τον νόμο συμμετοχικής διαδικασίας και κοινοποιείται στα μέλη της Σχολικής Κοινότητας στην έναρξη του σχολικού έτους.

Ενημερωθείτε για το περιεχόμενο του Κανονισμού του Σχολείου πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://blogs.sch.gr/dimkand/files/2021/11/ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΣΧΟΛΕΙΟΥ.pdf

 

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων