Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Φθινοπωριασε…

Το φθινόπωρο κάνει αισθητή την παρουσία του παντού γύρω μας…Έτσι κι εμείς φτιάξαμε ένα από τα αγαπημένα μας ζωάκια που είναι συνδεδεμένο με την εποχή αυτή: Σκαντζοχοιρακια και …λίγο διαφορετικά σκαντζοχοιρακια από τα χέρια των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου μας!

 

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, η ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων, καθώς και η σύνδεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αποτέλεσαν τους υπό έμφαση στόχους του εν λόγω εορτασμού.

Υπό αυτό το πνεύμα, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια στην αυλή του σχολείου. Επίσης, κατασκεύασαν μια καρτα- μπλούζα για να προβάλλουν το μήνυμα της ημέρας!!

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Νέα βιβλία για τη βιβλιοθήκη μας!

Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε καινούργια λογοτεχνικά βιβλία που θα εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας! Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Οικονομόπουλου Χριστίνα και φυσικά τον κ. Ιωάννη Ραμπια, την κ. Ευγενία Κωνσταντάκη και την κ. Γεωργία Μπουζεα για τη δωρεά των βιβλίων! Εκτιμούμε απεριόριστα την ευγενική σας χειρονομία και σας ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας:

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

·         το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9,

·         ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ για τους μαθητές και τις μαθήτριες,

·         η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Αγιασμός

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του σχολείου ,
θα πραγματοποιηθεί
τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021
και ώρα 09:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου.
Τα παιδιά και οι συνοδοί αυτών, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να προσέλθουν φορώντας την απαραίτητη μάσκα που ορίζει ο νόμος για τον περιορισμό της διασποράς του ιού COVID-19.
Σας ενημερώνουμε ότι για την προσέλευση των μαθητών/τριων στη σχολική μονάδα είναι απαραίτητος ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test), ο οποίος
διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση τους σε αυτήν (Κυριακή).

Με εκτίμηση
Οι εκπαιδευτικοί