Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

“Η γη γελάει με λουλούδια” Ralph Waldo Emerson

Αν ισχύει ότι η γη γελάει με τα λουλούδια, τότε η αυλή του σχολείου μας είναι πολύ τυχερή, καθώς εκτός από τα γέλια των παιδιών, ακούει και τα γέλια της γης!!!

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

“Η μάθηση είναι εμπειρία! Ο,τιδήποτε άλλο είναι απλά πληροφορία!” Albert Einstein

Τέσσερα αδερφάκια αγκαλιασμένα, σ’ένα σεντουκάκι είναι κλεισμένα! Τι είναι;
Μα φυσικά το καρύδι!!!

Μπήκαμε δειλά δειλά στο φθινόπωρο! Η καρυδιά στον κήπο του σχολείου μας το μαρτυρά, μιας και είναι γεμάτη από καρύδια!! Έτσι λοιπόν κι εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία!! Μιλήσαμε για τα ωφέλη του καρυδιού στην υγεία μας και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου μας και στη συνέχεια, σηκώσαμε τα μανίκια και ξεκινήσαμε τη συγκομιδή…τηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα υγιεινής για τη μείωση της διασποράς του ιού Covid 19.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Ανακοινώσεις – Νέα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του σχολείου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00, στον αύλειο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15 φορώντας τη μάσκα τους και θα αναχωρήσουν μετά το τέλος του Αγιασμού. Όσοι από τους γονείς επιθυμούν να παρευρεθούν στον Αγιασμό, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να φορούν την απαραίτητη μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις!

Με εκτίμηση,

οι εκπαιδευτικοί