Δημοσιευμένο στην κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Πιστοποιητικό υιοθεσίας Make a wish 2020-2021

Δεν είναι μόνο μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω! Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέροςτου ταξιδιού για τη θεραπεία! Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου μας, στήριξαν αυτή την προσπάθεια αγοράζοντας τα αστέρια της ευχής! Με μεγάλη μας χαρά σήμερα, παραλάβαμε το πιστοποιητικό υιοθεσίας για το αστέρι της ευχής 2020-2021.Χαιρόμαστε πολύ που βοηθήσαμε να εκπληρωθεί η ευχή της μικρής Μελίνας (3 ετών, όγκος νεφρού), να κάνει ένα πάρτυ μουσικής και χορού! Της στέλνουμε την αγάπη μας και ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά!

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου!

 

 

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).

Με αφορμή αυτή την πολύ σημαντική μέρα μιλήσαμε στις μαθήτριες και τους μαθητές μας για τους αληθινούς ήρωες της ζωής, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά που έχουν αθεράπευτη αγάπη για τη ζωή και παλεύουν κάθε μέρα για να ζήσουν! Αφού διαβάσαμε σχετικά κείμενα, είδαμε σχετικές εικόνες και συζητήσαμε, φτιάξαμε τις δικές μας αφίσες ευαισθητοποίησης για την ημέρα αυτή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα wordart.com , οπτικοποιήσαμε τις λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό, όταν αναφερόμαστε στο θέμα του παιδικού καρκίνου!

 

                                                              

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων