Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ταχυδρομείο της πόλης

Για ακόμη μία χρονιά το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» που διοργανώνουν για 31η συνεχόμενη χρονιά τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Πρόκειται για μία δράση που  οργανώνεται δωρεάν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με τη φροντίδα όλων των ανθρώπων τους που στηρίζουν διαχρονικά το σημαντικό αυτό έργο προσφοράς στην κοινωνία.Έτσι την

 » (συνέχεια…)

Χριστουγεννιάτικες Γιορτές Τμημάτων 2022-2023

Τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτούλες όλων των Τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας. Όμορφες θεατρικές παραστάσεις φτιαγμένες με μεράκι και πολλή αγάπη που χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους χαρά και διασκέδαση! Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδάκια!!! 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ 2022-2023

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υλοποιεί το σχολικό έτος 2022-2023 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και παρακινεί τους μαθητές όλων των βαθμίδων να αξιοποιήσουν δημιουργικά το αστέρι τους και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό!
Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας σχεδίασαν συλλογικά εμπνευσμένοι από τους περίφημους κύκλους του ζωγράφου Kandinsky το μεγάλο αστέρι τους,  έχοντας ως αφετηρία

 » (συνέχεια…)

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές 2022-2023

Μέσα σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, τα παιδάκια από όλα τα Τμήματα του Νηπιαγωγείου μας, στόλισαν το δέντρο της τάξης τους, ξεδίπλωσαν τη δημιουργικότητά τους και με τα μαγικά χεράκια τους μετέτρεψαν απλά υλικά σε πανέμορφες κατασκευές…  Σας τις παρουσιάζουμε λοιπόν….

3η Ενδοσχολική Διαδικτυακή Επιμόρφωση Νηπιαγωγών 5ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου με συμμετοχή Νηπιαγωγείων του Νομού Κεφαλληνίας

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2022 και συγκεκριμένα 18:00-21:00 πραγματοποιήθηκε η 3η διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση των  εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου μας μαζί με ένα δίκτυο άλλων σχολείων του νομού Κεφαλληνίας με θέμα:

 ¨Ο Ηλεκτρονικός Φάκελος Προόδου (ΗΦΠ) στο Νηπιαγωγείο: Σχεδιασμός και Αξιοποίηση¨ .

2η Ενδοσχολική Διαδικτυακή Επιμόρφωση Νηπιαγωγών 5ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου

Τη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και συγκεκριμένα 18:00-19:30 πραγματοποιήθηκε η 2η διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση των  εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου μας μαζί με ένα δίκτυο άλλων σχολείων με θέμα:

 ¨Ο Ανάστροφος σχεδιασμός του αναλυτικού προγράμματος στο Νηπιαγωγείο¨ .

Συγκεκριμένα τα σχολεία που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της επιμορφωτικής δράσης είναι τα ακόλουθα:

 » (συνέχεια…)