ΕΠΕΙΓΟΝ: Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ έτους 2020-Παλαιό Σύστημα

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 11:38 πμ |

Η προθεσμία ορίζεται από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ EMAIL TOY ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Οι  απόφοιτοι προηγούμενων σχολικών ετών που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕ.Λ. 2020 με το ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση από 30/3/2020 έως 9/4/2020 σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες εγκυκλίους. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους υποψηφίους.

Επιπλέον θα πρέπει να προωθήσουν την αίτηση –δήλωσή τους ηλεκτρονικά (email) στο λύκειο αποφοίτησής τους για τους τελειόφοιτους ή στο Λύκειο που επιθυμούν να εξεταστούν για τους απόφοιτους.

Οι απόφοιτοι (Παλαιό σύστημα )που θα εξεταστούν στο 5ο ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ βρίσκουν το υπόδειγμα  (Α-Δ ΠΑΛΑΙΟ ΓΕΛ, 1 σελίδα για υποβολή) , το κατεβάζουν και   αποθηκεύουν το αρχείο της Αίτησης – Δήλωσης στον υπολογιστή τους . Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτουν και το αποστέλλουν με email συμπληρωμένο σύμφωνα με τις οδηγίες στο email του σχολείου μας ( mail@5lyk-n-smyrn.att.sch.gr  )

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παραθέτουμε παρακάτω όλα τα απαραίτητα αρχεία που υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

20200327_ΟΔΗΓΙΕΣ_ΠΑΛΑΙΟ_ΓΕΛ

20200327_ΠΑΛΑΙΟ_ΓΕΛ_εγκύκλιος

20200327_Α-Δ_ΠΑΛΑΙΟ_ΓΕΛ_1_σελίδα_για_υποβολή (1)



Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *