Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Εδώ παρακολουθείτε χρονολογικά τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στα μαθήματα τηλεδιάσκεψης

Αγαπητοί μαθητές, περιμένω τις απαντήσεις σας έως τις 26-3-20 στο email:  gkokdpap65@gmail.com

1η ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΗΣ-ΑΕΠΠ ΓΚΟΚ(1-2)-26-3-20

Αγαπητοί μαθητές, την Δευτέρα 30/3/20 ξεκίνησα κι εγώ το πρώτο τηλεμάθημα με την εφαρμογή Webex. Για το επόμενο την Παρασκευή 3/4/20 σκοπεύω να λύσουμε την παραπάνω 1η ΕΡΓΑΣΙΑ (οπότε προλαβαίνετε να μου στείλετε την προσπάθειά σας μέχρι την Πέμπτη το βράδυ)και θα ήθελα να έχετε μελετήσει στοίβες και ουρές για να ασχοληθούμε…Τέλος σας δίνω προς λύση και μια άσκηση που ξεκινήσαμε αλλά δεν ολοκληρώσαμε την Δευτέρα.

Υπενθυμίζω πως έχω δημιουργήσει και ηλεκτρονική τάξη στην οποία μπορείτε να βρείτε και άλλα αρχεία σχετικά με τις τηλεδιασκέψεις που θα γίνουν και όχι μόνο… Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπομονή να ανταποκριθεί το ΠΣΔ, να έχετε εγγραφεί στο ΠΣΔ και να εγγραφείτε στο μάθημά μου…

ΑΣΚΗΣΗ 2 ΓΙΑ 30_3_20

Συνεχίζουμε λοιπόν την Δευτέρα 6/4 με το τρίτο τηλεμάθημα για τα ΓΟΙΚ. Κατεβάστε την παρακάτω εφαρμογή (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ε4) με την οποία θα ασχοληθούμε (να έχετε μελετήσει τα σχετικά με τις ουρές και τις στοίβες από τα βιβλία σας) και θα συνεχίσουμε με επίλυση θεωρητικών θεμάτων όπως επίσης και με την συμπλήρωση του σταυρόλεξου που έχουμε ξεκινήσει.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ε4

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη !!!

Για να ξαναμπούμε στο κλίμα των Πανελλαδικών, παρακάτω θα βρείτε ένα αρχείο με ερωτήσεις που καλύπτουν όλο το Κεφ 6 (και την 4.1).

Επίσης υπάρχουν και δύο αρχεία που αφορούν Βελτίωση μεθόδου εισαγωγής στοιχείου σε ουρά, με την οποία και θα ασχοληθούμε στην επόμενη τηλεδιάσκεψη (Δευτέρα 27/4 ;;;)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 4_1 ΚΑΙ 6 ΝΕΟ

ΠΕΡΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΟΥΡΑ Α

ΠΕΡΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΟΥΡΑ Β

Για το μάθημα της Δευτέρας 4/5/20, εκτός από τα παραπάνω θα ασχοληθούμε και με θέματα εκσφαλμάτωσης. Δίνεται για αυτό το λόγο και το παρακάτω αρχείο με ερωτήσεις θεωρίας .

Φυλλάδιο θεωριας Κεφ 13 ενότητα 5 Εκσφαλμάτωση