5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ''

Δελτίου τύπου για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020 2:21 μμ |

Επισυνάπτεται έγγραφο για ενημέρωση των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ:

tefaa2020

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020 1:33 μμ |

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15.00 της 12-06-2020.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για Αστυνομικές Σχολές

Προκήρυξη για Αστυνομικές Σχολές

Προγράμματα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για υποψηφίους Στρατιωτικών Σχολών και ΣΕΦΑΑ

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020 10:57 πμ |

Επισυνάπτετται το πρόγραμμα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιφέρεια της  Δ΄ Αθήνας  για την ενημέρωση των υποψηφίων των Στρατιωτικών Σχολών και των ΣΕΦΑΑ και οδηγίες προετοιμασίας:

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ – ΣΤΙΒΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ν. Σμύρνης

Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου

Πληροφορίες

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ e-eggrafes

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 2:12 μμ |

Αγαπητοί γονείς,

Στις επόμενες ημέρες, επίκειται η έναρξη της διαδικασίας, µέσα σε αποκλειστικές προθεσμίες, για την ηλεκτρονική εγγραφή του παιδιού σας στην επόμενη τάξη του σχολείου µας, για το σχολικό έτος 2020-21, µε χρήση των κωδικών Γ.Γ.Π.Σ. (Taxis), στην ηλεκτρονική εφαρμογή e-eggrafes, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Το ονοματεπώνυμο του γονέα, µε τα στοιχεία του οποίου θα γίνει η ταυτοποίηση µέσω της Γ.Γ.Π.Σ. (Taxis), πρέπει να συμπίπτει απόλυτα µε το ονοματεπώνυμο του γονέα που δηλώνεται για τον σκοπό αυτό στο Πληροφοριακό Σύστημα (Π.Σ.) myschool του Υπουργείου Παιδείας. Σας έχει σταλεί hλεκτρονικό μήνυμα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5, ), το οποίο ζητά το ονοματεπώνυμο του γονέα που πρόκειται να υποβάλει  hλεκτρονικά αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) στην ηλεκτρονική εφαρμογή e-eggrafes, για την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας στο Λύκειο.

Παρακαλούμε να απαντήσετε έως Τρίτη 2/6/20  στο μήνυμα αυτό, δηλώνοντας ποιο είναι το ονοµατεπώνυµο στη Γ.Γ.Π.Σ. (Taxis), για να προβούμε στην απαραίτητη αλλαγή που θα επιτρέψει την εγγραφή του παιδιού σας στην ηλεκτρονική εφαρµογή e -eggrafes.

Πρόγραμμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Α΄ και Β΄ Λυκείου 1-5 Ιουνίου 2020

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 11:20 πμ |

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης της ερχόμενης εβδομάδας για τους μαθητές που δεν προσέρχονται στο σχολείο λόγω ύπαρξης ατόμων ευπαθών ομάδων στην οικογένεια:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ 1-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ 1-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Επόμενη Σελίδα: »