Επιτυχία των μαθητών μας στον διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών!

Ιούν 201916

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών διοργάνωσε τον 7ο πανελλήνιο διαγωνισμό για μαθητές του Δημοτικού.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση έλαβαν μέρος συνολικά 39.000 μαθητές από περίπου 850 Δημοτικά Σχολεία. Στη δεύτερη φάση προκρίθηκαν 3.000 μαθητές Ε΄ Δημοτικού και 2.500 μαθητές Στ΄ Δημοτικού.

Μετά την αξιολόγηση των γραπτών της β΄ φάσης, βραβεία και επαίνους λαμβάνουν 521 μαθητές Ε΄ τάξης και 398 μαθητές Στ΄ τάξης. Ανάμεσα στους μαθητές που διακρίθηκαν ήταν και δυο μαθητές της Ε’ τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας, η Ε. Κ. και ο Γ. Γκ. Οι ίδιοι μαθητές μαζί με μερικούς ακόμη συμμαθητές τους ετοίμασαν έναν πείραμα, το βιντεοσκόπησαν και συμμετείχαν με αυτό σε έναν ακόμη διαγωνισμό της ΕΕΦ με πρωτότυπα πειράματα και περιμένουν τα αποτελέσματα.

Βέβαια, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας που πέρασαν στη δεύτερη φάση. Εκτιμώντας ότι η Φυσική είναι η βάση όλων των επιστημών, η διάκρισή τους είναι σημαντική. Η πορεία στο γοητευτικό δρόμο των Φυσικών επιστημών μόλις ξεκινάει. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε αυτό να είναι η απαρχή διαρκούς αριστείας.

Αφήστε μια απάντηση

European School Radio

Χάλκινο μετάλλιο

1ο Δ. Σ. Ραφήνας

Επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο του 1ου Δ. Σ. Ραφήνας

ΕπισκέψειςTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων