Λειτουργία σχολείου για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών σε Επιμορφωτική Ημερίδα με υπεύθυνη συντονισμού την κ. Ευαγγελία Μανούσου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής.

Ενημέρωση για την εποχική γρίπη – Εγκύκλιος ΥΠ.ΠΕΘ.

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι είναι εποχή ιώσεων. Σε περίπτωση εμπύρετης ίωσης το παιδί θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι όσο χρειαστεί. Να επιστρέψει δε στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού για τη δική του ασφάλεια, αλλά και για τον περιορισμό επιδημικής μετάδοσης. Ακολουθούν οι οδηγίες του ΥΠ.ΠΕΘ. με σκοπό…Συνέχεια ανάγνωσης Ενημέρωση για την εποχική γρίπη – Εγκύκλιος ΥΠ.ΠΕΘ.

Νέα είσοδος – έξοδος σχολείου

Αγαπητοί γονείς, ήδη από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου και πλέον, η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών του 4ου Δ.Σ. Ραφήνας πραγματοποιείται από την νέα είσοδο – έξοδο, επί της οδού Στράτου Αντωνιάδη. Για την απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου, παρακαλούμε,  να ακολουθούνται τα εξής: Προσέλευση:  08:00 – 08:15  (κλείνει η πόρτα) 1η αποχώρηση: 13:15 –…Συνέχεια ανάγνωσης Νέα είσοδος – έξοδος σχολείου