Τίτλοι τέλους για το 2018 με πολλά χαμόγελα!!!

Το 2018 έκλεισε για μας με τις ομορφότερες στιγμές!!! Στο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park παίξαμε, μάθαμε και διασκεδάσαμε σε μια φανταστική γιορτινή ατμόσφαιρα… …και μία μέρα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, χιονονιφάδες και Καλικάντζαροι μετέφεραν το μήνυμα της αγάπης, σε μια πολύ ζεστή και διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Α’ τάξης, όπου ο Άγιος…Συνέχεια ανάγνωσης Τίτλοι τέλους για το 2018 με πολλά χαμόγελα!!!

Εορταστικό Πρόγραμμα!

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και τις ώρες 10:00-11:30, το σχολείο μας θα συμμετάσχει σε εορταστικές δράσεις, που οργάνωσε ο Δήμος Ραφήνας, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όπου θα στολίσουμε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, οι τάξεις Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄και Ε΄ θα παραβρεθούν στον εκκλησιασμό του Ι.Ν. Παναγίας…Συνέχεια ανάγνωσης Εορταστικό Πρόγραμμα!

Επίδοση Ελέγχων Α΄ Τριμήνου

Αγαπητοί γονείς, σας γνωστοποιούμε ότι η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών των Α’ και Β’ τάξεων και η επίδοση της βαθμολογίας των μαθητών των Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα. Λήψη αρχείου

Εκδήλωση με θέμα «Πυρασφάλεια & Πυροπροστασία Σχολικών Κτιρίων»

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Πυρασφάλεια & Πυροπροστασία Σχολικών Κτιρίων».