Οι μικροί επίμονοι κηπουροί…

Τα παιδιά μας με ιδιαίτερο ζήλο και χαρά φύτεψαν λουλούδια κι αρωματικά φυτά στο προαύλιο του σχολείου μας. Πλέον είναι υπεύθυνα για την φροντίδα τους και ανυπομονούν κάθε φορά να έρθει η σειρά τους για να τα ποτίσουν!  

Φρου…τρέλες!!!

Η ΣΤ` τάξη του σχολείου μας είναι σε τρελή διάθεση ενόψει του καλοκαιριού, θυμάται διάφορες στιγμές από την τρέχουσα σχολική χρονιά και διασκευάζοντας την «Φρουτοπία« του Ευγένιου Τριβιζά φτιάχνει το δικό της αναμνηστικό κόμικ !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 23-5-2018 το σχολείο μας δεν θα λειτουργήσει λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου τους.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς!

Η παρουσία του σχολείου μας στο 2ο Spoudase Festival είναι πια γεγονός! Το σχολείο μας επιλέχτηκε για να παρουσιάσει τις εργασίες των μαθητών μας πάνω στην τρισδιάστατη εκτύπωση μέσα από το πρόγραμμα erasmus+ «Using ICT and Technology effectively in classrooms», καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα erasmus+ που υλοποιούμε με τίτλους » Little Euroquides» και «Εκπαιδευτική…Συνέχεια ανάγνωσης Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς!