Αναστολή λειτουργίας σχολείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο δεν θα λειτουργήσει: Την Τετάρτη 22/5/19, λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους και στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της  87ης  Γ. Σ. της Δ.Ο.Ε. Την Παρασκευή 24/5/19 και τη Δευτέρα 27/5/19, λόγω των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.

Πρόσκληση Γ’ και Δ’ τάξεων

Αγαπητοί γονείς, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ’ και Δ’ τάξεων σας προσκαλούν να περιπλανηθείτε μαζί τους στην παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Ταξίδι στον αρχαίο κόσμο», την Πέμπτη 23/5/19 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Χρόνια πολλά μανούλες!

Με ευκαιρία τη γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου, φτιάξαμε κάρτες με τα πρωτάκια μας για να τιμήσουμε τις μανούλες μας και να τους πούμε πόσο τις αγαπάμε. Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλες τις μαμάδες. Να τις αγαπάμε και να τις προσέχουμε! Ευχαριστούμε την κυρία Μαριλένα και τις βοηθούς της όπως και την κυρία…Συνέχεια ανάγνωσης Χρόνια πολλά μανούλες!

«Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων»

Αγαπητοί γονείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του σχολείου μας διοργανώνει παρουσίαση για την «Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων», την Πέμπτη 9/05/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας. Τα ατυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου και αναπηρίας των παιδιών στη χώρα μας. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ασθένειες, ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους, σε…Συνέχεια ανάγνωσης «Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων»