Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εφαρμόζοντας την εγκύκλιο με αρ.πρωτ.Φ7/ΦΜ/139107/Δ1 του ΥΠΑΙΘΑ και στα πλαίσια αναβάθμισης της σύνδεσης της σχολικής ζωής με την κοινωνική πραγματικότητα προχωρά στην υλοποίηση της δράσης «Η τσάντα στο σχολείο». Η δράση υλοποιείται με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας και με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς και τα παιδιά να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί .
Συγκεκριμένα η δράση «Τσάντα στο σχολείο» θα εφαρμοστεί στο σχολείο μας από αύριο 8-11-2024 και κάθε 2ο και 4ο Σαββατοκύριακο του μήνα μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.
Προτείνουμε να παίρνουν οι μαθητές τις τσάντες τους στο σπίτι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και για να μην προκύψουν ζητήματα ασφάλειας αυτών των αντικειμένων.
Επισημαίνουμε ότι δε θα ανατίθενται κατ’ οίκον εργασίες στους μαθητές κατά τις Παρασκευές που προηγούνται των δύο Σαββατοκύριακων του μήνα και θα αφορούν στα μαθήματα της ακόλουθης Δευτέρας.

