Πρόσκληση

Νοέ 201327

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης WRO HELLAS σας καλούν σε ενημέρωση για τα προγράμματα «Εκπαιδευτικής Ρομποτικής» που θα αρχίσουν εντός των επομένων ημερών σε σχολεία της πόλης μας στα πλαίσια εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ραφήνας – Πικερμίου (Αραφηνίδων Άλων 10-12, 19009, Ραφήνα).

 

Η Ενημέρωση απευθύνεται

  • Σε γονείς που διακρίνουν στο παιδί τους (10- 17  ετών) μια ιδιαίτερη κλίση στα θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής αλλά δεν μπορούν να του δώσουν οι ίδιοι τις κατάλληλες κατευθύνσεις για να εκπαιδευτεί.
  • Σε μαθητές που λαχταρούν να γνωρίσουν το θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας , που έχουν την περιέργεια να ανακαλύψουν τους τρόπους με τους οποίους εφαρμόζεται η τεχνολογία και οι αυτοματισμοί στην καθημερινή τους ζωή και που θέλουν να δημιουργήσουν και οι ίδιο τους δικούς τους «έξυπνους» αυτοματισμούς και ρομπότ.
  • Σε σχολεία που θέλουν να  εντάξουν στις εξωσχολικές δραστηριότητες τους καινοτόμα προγράμματα που σαν στόχο δεν θα έχουν μόνο την ψυχαγωγία των μαθητών τους αλλά και την δημιουργική μάθηση σε εκπαιδευτικούς τομείς που το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου δεν εμβαθύνει.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής,

Παναγιώτης Σπανόπουλος  

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

European School Radio

Χάλκινο μετάλλιο

1ο Δ. Σ. Ραφήνας

Επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο του 1ου Δ. Σ. Ραφήνας

ΕπισκέψειςTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων