11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου θα εορταστεί η “11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού” , σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ. Για τον λόγο αυτό την ημέρα εκείνη οι μαθητές/τριες να φορούν άνετα αθλητικά ρούχα και παπούτσια.

cat 5773481 1280

Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Βραδιά Ερευνητή

Διάχυση-προβολή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ηλεκτρονικής μάθησης «Πράσινες Γειτονιές» της Δ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης στην Ευρωπαϊκή Βραδιά του Ερευνητή

Το νηπιαγωγείο μας κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά 2023-24 συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πράσινες γειτονιές» το οποίο υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συνεργασία με το NOUS, Ινστιτούτο Ψηφιακής Μάθησης και Επικοινωνίας (Δείτε σχετικά εδώ).

Η Βραδιά του Ερευνητή είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται σε περισσότερες από 400 πόλεις στην Ευρώπη και ως σκοπό έχει την ανάδειξη της έρευνας και της επιστήμης. Στην Ελλάδα, 7 πόλεις, δεκάδες ερευνητές και επιστήμονες, Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα συντονίζονται και συντονίζουν κάθε χρόνο, πρωτοβουλίες και δράσεις για να γνωρίσουν καλύτερα τον/την μαθητή/τρια, τον καθημερινό πολίτη με την έρευνα και την επιστήμη.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΝΟUS θα “ταξιδέψει” τους επισκέπτες σε ιστορίες ψηφιακής αφήγησης με την βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας. Θα προβάλει μια πράσινη ιστορία, τις «Πράσινες Γειτονιές» σχολείων της Δ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβανομένου και του 33ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου που συμμετείχε στο ομώνυμο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης.

Η Βραδιά του Ερευνητή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27-09-2024 στο Μέγαρο Μουσικής και ώρες 17.30-22.00 μ.μ. 

Η πρόσκληση



Λήψη αρχείου

Θα είμαστε εκεί!!!

Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσηςhands 7647836 1280

Αγαπητοί γονείς την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:45 θα γίνει η συνάντηση γονέων με τους εκπαιδευτικούς του τμήματος. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Ο σύλλογος διδασκόντων

Καλώς ήρθατε παιδιά!

Η νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει…οι δυο πρώτες μέρες γνωριμίας με τους συμμαθητές μας πέρασαν και ήρθε το πρώτο Σαββατοκύριακο!

Τα παιδιά έφυγαν από το σχολείο με το  μικρό δωράκι που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων.

457722087 897640735586262 7085520733804491761 n

Καλώς ορίσατε παιδιά στο 33ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου!

Πιστοποίηση Αειφόρου Σχολείου

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε για το σχολείο μας με δύο ευχάριστα νέα!!

Ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια οργάνωσης και υλοποίησης δράσεων σε περιβαλλοντικο, κοινωνικό-οργανωσιακό και παιδαγωγικό πεδίο κατάφερε το νηπιαγωγείο μας πιστοποιηθεί ως Αειφόρο Σχολείο-Νηπιαγωγείο.



Λήψη αρχείου

Παραθέτουμε τα σχόλια που λάβαμε από την Συντονιστική Επιτροπή και την Παιδαγωγική Ομάδα του Αειφόρου Σχολείου:

Με αυτήν την εξαιρετική σε ποιότητα και μεγάλη σε όγκο δράση, αλλά και με την επίσης πολύ καλή προσπάθεια που έγινε από τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του σχολείου σε όλο το φάσμα των δεικτών, προς τον στόχο της αειφορίας, με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, αποφασίζουμε ότι αξίζετε την πιστοποίησή σας ως Αειφόρο Σχολείο-Νηπιαγωγείο.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εξαιρετική συνεργασία που αναπτύχθηκε και συγχαίρουμε τους μαθητές/τριες  μας για την σημαντική προσπάθεια επίτευξης των στόχων που θέσαμε!!!

Επίσης για το έργο e-Twinning που υλοποιήθηκε κατά την προηγούμενη χρονιά (εδώ) απονεμήθηκε Εθνική Ετικέτα Ποιότητας!



Λήψη αρχείου

 Οι πιστοποιήσεις που λάβαμε μας κάνουν περήφανους, ταυτόχρονα  όμως αποτελούν δέσμευση για την συνέχιση του έργου μας!

Αγιασμός

Έναρξη σχολικής χρονιάς

Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-25 θα γίνει την θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:45 πμ στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου. Θα ακολουθήσει σύντομη ενημερωτική συνάντηση.

basil 3405405 1280