“Κάρτες αγάπης”

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι πολύ αγαπημένη, καθώς αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να την «εκμεταλλευτούμε» για να περάσουμε θετικά μηνύματα στα παιδιά!
Ένα τέτοιο μήνυμα είναι και η έννοια της προσφοράς, της ανιδιοτελούς αγάπης, της φροντίδας και της παροχής υλικών και συναισθηματικών αγαθών προς τον συνάνθρωπο.
Μιλήσαμε λοιπόν για το συναίσθημα του να «δίνω, χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα», αλλά και για τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες βρίσκονται στα νοσοκομεία. Στην συνέχεια, αποφασίσαμε μαζί με τα παιδιά να φτιάξουμε χειροποίητες κάρτες, να γράψουμε ευχές και να τις στείλουμε σε ασθενείς, δίνοντας τους λίγες στιγμές χαράς, μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας WinCancer.
To WinCancer είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που βασικό σκοπό έχει να δώσει αισιοδοξία, να βοηθήσει στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους. Επίσης, σκοπός της είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική πολιτεία για θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς.
Παρακάτω μπορείτε να καμαρώσετε τις δημιουργίες και των τριών τμημάτων του νηπιαγωγείου μας.
Μικροί και μεγάλοι ευχόμαστε να χαρίσουν έστω και ένα μικρό χαμόγελο στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερη ανάγκη!
1

2

3
267906042 1100939940709882 71009645606466091 n