Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

images 1Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

1456cbe3 605d 48fd a347 ccc575f1817eΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωγόνησης.

Το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών  και Ναυαγοσωστών Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η εκπαιδεύτρια του σώματος Τσαμπίκα Κοντόγιαννου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής  Αναζωγόνησης στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν ενεργά στην παρουσίαση διατυπώνοντας τις σκέψεις τους και τις απορίες τους.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στο σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών  και Ναυαγοσωστών Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και στην κα Τσαμπίκα Κοντόγιαννου από τον Διευθυντή του Λυκείου μας, κύριο Ευαγγελίδη Παναγιώτη, τον Υποδιευθυντή, κύριο Σαρικά Μιχάλη και τον Σύλλογο Διδασκόντων!

1673602675056

Συμμετοχή σε Φιλανθρωπική Δράση.

Στο πλαίσιο της προσμονής της εορτής των Χριστουγέννων οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου συγκέντρωσαν με ιδιαίτερη προθυμία και ζήλο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δημοτικού Συγκροτήματος Αρχαγγέλου. Πρόκειται για μαθητές με υψηλό ανθρωπιστικό ήθος, αρχές και σεβασμό στον συνάνθρωπο, κάτι το οποίο διαφαίνεται καθημερινά στη σχολική καθημερινότητα. Από τις αρχές Δεκεμβρίου επέδειξαν μία μοναδική και αξιέπαινη συμμετοχή στη συγκεκριμένη ανθρωπιστική δράση και το αποτέλεσμα είναι άξιο μνείας και συγχαρητηρίων για όλους τους μαθητές του Λυκείου μας. Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους από τον Διευθυντή του Λυκείου μας, κύριο Ευαγγελίδη Παναγιώτη, τον Υποδιευθυντή, κύριο Σαρικά Μιχάλη και τον Σύλλογο Διδασκόντων!

1673602675052

Αστέρι της Ευχής-Make a Wish !!!

Οι μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου, επιδεικνύοντας ξεχωριστή ενσυναίσθηση, συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής με σκοπό να συνεισφέρουν οικονομικά στην πραγματοποίηση της ευχής της συνομήλικής τους Σοφίας που πάσχει από αιμοφαγοκυτταρικό σύνδρομο.

Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες των υπεύθυνων του φιλανθρωπικού προγράμματος στους μαθητές/τριες καθώς και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και φυσικά στους γονείς των παιδιών.

Καλές γιορτές!

Δέσποινα Σπύρου

sodapdf converted Page 1

image0

sodapdf converted Page 2

Η Εφημερίδα μας !

Είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας, το ΓΕΛ Αρχαγγέλου, επιχειρεί τη δημιουργία ηλεκτρονικής κι έντυπης εφημερίδας. Μέσα από αυτή τη δράση δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να αυτενεργήσουν, να γράψουν για θέματα που τους ενδιαφέρουν, να εκφραστούν. Επιπλέον, όλο αυτό το εγχείρημα αποτελεί έναν τρόπο ώστε το σχολείο να ανοίξει την πόρτα στην κοινωνία και τη ζωή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

τευχος 1 1

Πηγή: www.rodiaki.gr

Εφημερίδα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή με το όνομα «Εν δράσει» δημιούργησαν και εκδίδουν για πρώτη φορά μαθητές του ΓΕΛ Αρχαγγέλου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, Γρ. Δρακόπουλου και Αναστασίας Ζάχου.

https://www.rodiaki.gr/article/487590/th-dikh-toy-efhmerida-ekdidei-to-gel-arxaggeloy

 

Ενεργοποίηση Επταμελών Επιτροπών για έκδοση Πιστοποιητικού για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.Λήψη αρχείου

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ:

ΑΙΤΗΣΗ_προς_την_Επταμελή_Επιτροπή_Πιστοποίησης_Παθήσεων

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2023 (μαθητές ή απόφοιτοι)

2023Λήψη αρχείου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ Α-Δ ΓΕΛ 2023

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΛ 2023 ΤΕΛΙΚΟ με ΑΔΑ

Α-Δ ΓΕΛ 1 σελίδα για υποβολή 2023

Α-Δ ΓΕΛ για 3 ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ 1 σελίδα για υποβολή 2023

ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΛ ΕΠΑΛ 2023

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2023

Προσέλκυση-Επιλογή-Κατανομή Στρατιωτικού Προσωπικού (Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2005)Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου