Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Λιμενικό Σώμα για τους υποψήφιους των Πανελληνίων και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 6 Μαΐου έως την Τετάρτη 15 Μαΐου ορίστηκε η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης –υπεύθυνης δήλωσης των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων Ιουνίου για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις, ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων.

Δείτε την Εγκύκλιο εδώ !!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ και ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2019 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :
μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 π.μ.,
μέχρι τις 15:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15:30 μ.μ.
μέχρι τις 09:30 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.
μέχρι τις 17:30 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 18:00 μ.μ.
Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:
– των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,
– των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
– του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.
– για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 2΄ με 6΄ λεπτά για κάθε υποψήφιο.
– για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30’ λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.
Β. Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2019-20 ορίζουμε το διάστημα από την Τρίτη 18-6-2019 μέχρι και την Παρασκευή 28-6-2019.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), η εγκύκλιος δεν θα διακινηθεί σε έντυπη μορφή και επομένως οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

H υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται αμιγώς ηλεκτρονικά (internet), μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr.
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών θα γίνεται από την Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

Δείτε την εγκύκλιο εδώ !!!!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟ !

Στη θλιβερή είδηση του θανάτου του μαθητή μας Δανά Τσαμπίκου του Γεωργίου, ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αρχαγγέλου, κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή και του Υποδιευθυντή, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να παραστεί σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αρχαγγέλου στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος μαθητή.
  2. Να αφιερώσει στη μνήμη του Τσαμπίκου Δανά τη δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας καθώς και την 3η ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα υλοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2019 εντός του σχολείου.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                                 Ο Διευθυντής

του ΓΕΛ Αρχαγγέλου                                                  Ευαγγελίδης Παναγιώτης

Εθελοντική Αιμοδοσία ΓΕΛ Αρχαγγέλου !

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος των Καθηγητών και οι μαθητές/τριες του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου διοργανώνουν την «3η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου την Παρασκευή, 10 Μαΐου  2019, από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 1:00μ.μ.

Αφίσα Αιμοδοσίας !

Αιμοδοσία  2019 ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ !

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μαθητή του σχολείου

Τσαμπίκου Δανά του Γεωργίου.

 

Ευχαριστήριο στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου Ατσίδη Ελπίδα !

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας καταθέσω έκθυμες ευχαριστίες, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των Μαθητικών Συμβουλίων του Σχολικού Συγκροτήματος Αρχαγγέλου, αφενός για την αδιάλειπτη ηθική στήριξη και αφετέρου για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας εκ μέρους σας.

Ειδικότερα, θα ήθελα να εκφράσω εγκάρδιες ευχαριστίες για τον πρόσφατο εξοπλισμό του ΓΕΛ Αρχαγγέλου με καινούργιο Φωτοτυπικό Πολυμηχάνημα καθώς και για την εξασφάλιση επαρκών υλικών πόρων για τον εικαστικό καλλωπισμό του εξωτερικού τμήματος τριών αιθουσών του σχολείου μας που εδρεύουν σε λυόμενες κατασκευές εντός του προαύλιου χώρου.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αρχαγγέλου

Ευαγγελίδης Παναγιώτης.