ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ !

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019

Κοιτίδα προσφοράς, πολιτισμού και ζωής το Σχολείο μας!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ!

Ο λαός λέει “αν θέλεις να κλείσεις μια φυλακή, άνοιξε ένα σχολείο.”! Γιατί το σχολείο είναι ο χώρος που περιμένουμε τα παιδιά μας να λάβουν παιδεία, να εμποτιστούν με τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης,  του σεβασμού, της προσφοράς και της ανάληψης κοινωνικής ευθύνης.

Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 το ΓΕΛ Αρχαγγέλου με τη διοργάνωση της δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας του σχολείου κατά σειρά, υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού οι μαθητές του λυκείου κατάφεραν να εμπλέξουν και να κινητοποιήσουν σχεδόν όλη τη σχολική κοινότητα του Αρχαγγέλου, όπως και την τοπική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ !

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΡΟΔΙΑΚΗΣ !

 

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου σάς προσκαλούν στη « 2η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για τη στήριξη του θεσμού της αιμοδοσίας και  του εθελοντισμού στους μαθητές και στην τοπική κοινωνία.

Παρακαλούμε τους φίλους εθελοντές που θα έρθουν να έχουν μαζί τους τον αριθμό του ΑΜΚΑ, προκειμένου να γίνει η καταχώριση των στοιχείων τους στο Εθνικό  Μητρώο Αιμοδοτών, καθώς και το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Αρχαγγέλου

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Ευαγγελίδης

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών, συνήλθε στο γραφείο του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου στις 29/11/2018 και ώρα 11:00 το μεσημέρι. Αξιολογώντας την ένσταση που είχε υποβάλει το πρακτορείο HERMES TOURS, ακυρώνει την ανάθεση στο πρακτορείο K & B TRAVEL που είχε δώσει μία και μοναδική προσφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα πρακτορεία με  αεροπλάνο στην τιμή των 350€, διότι η τιμή δόθηκε εκ των υστέρων και όχι με την κατάθεση της προσφοράς.

Αξιολογώντας τις υπόλοιπες προσφορές με πλοίο από τα πρακτορεία:

  1. HERMES TOURS
  2. K & B TRAVEL
  3. ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
  4. ART HOLIDAYS

που ήταν σύμφωνες με την προκήρυξη, ισότιμες και κρίθηκαν δεκτές,

αποφάσισε ομόφωνα και επέλεξε την πιο συμφέρουσα προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου K & B TRAVEL στην τιμή των 307  € ανά μαθητή.

Το σχολείο θα δεχθεί ενστάσεις για διάστημα (3) τριών ημερών.

 

 

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

Αναφορικά με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2019-20, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι της ειδικής αυτής κατηγορίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 35 του Ν.3794/2009 (ΦΕΚ 156/τ.Α’), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 24 του άρθρου 39 του Ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193/τ.Α’), με την παρ. 2 του άρθρου έκτου του Ν. 4218/2013 (ΦΕΚ 268/τ.Α’), με το άρθρο 7 του Ν.4283/2014 (ΦΕΚ 189/τ.Α’), με την παράγραφο 1 του άρθρου 13 του Ν.4452/2017 (ΦΕΚ 17/τ.Α΄) καθώς και το άρθρο 108 του Ν.4547/2018 (ΦΕΚ 102/τ.Α΄), καλούνται να απευθυνθούν σε μία από τις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές, που έχουν συσταθεί σε συγκεκριμένα Δημόσια ή Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, προκειμένου να αποκτήσουν Πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθησης.
O χρόνος υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών στα εν λόγω Νοσοκομεία είναι από Τρίτη 20 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Δείτε την εγκύκλιο Εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ !

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ !!

Προκήρυξη για  εισαγωγή σπουδαστών_σπουδαστριών στις ΑΕΝ ακαδημαϊκού έτους 2018_2019

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ_2018 ΜΕ ΑΔΑ 64ΒΥ4653ΠΣ-2ΛΤ

ΕΥΧΗΤΉΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΏΝ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ !!!!!

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΈΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ !!!

 

«Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.»

Νίκος Καζαντζάκης