Ευχαριστήριο στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου Ατσίδη Ελπίδα !

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας καταθέσω έκθυμες ευχαριστίες, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των Μαθητικών Συμβουλίων του Σχολικού Συγκροτήματος Αρχαγγέλου, αφενός για την αδιάλειπτη ηθική στήριξη και αφετέρου για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας εκ μέρους σας.

Ειδικότερα, θα ήθελα να εκφράσω εγκάρδιες ευχαριστίες για τον πρόσφατο εξοπλισμό του ΓΕΛ Αρχαγγέλου με καινούργιο Φωτοτυπικό Πολυμηχάνημα καθώς και για την εξασφάλιση επαρκών υλικών πόρων για τον εικαστικό καλλωπισμό του εξωτερικού τμήματος τριών αιθουσών του σχολείου μας που εδρεύουν σε λυόμενες κατασκευές εντός του προαύλιου χώρου.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αρχαγγέλου

Ευαγγελίδης Παναγιώτης.

 

Από σήμερα οι αιτήσεις για συμμετοχή στις Πανελλαδικές – Τι ισχύει για Μουσικά, ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικές

Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία για φέτος ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας ,με σημερινό ανακοινωθέν, από την Τετάρτη 20 ως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

  1. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΑΙΤΗΣΗ-ΓΕΛ_2019_ME_ΜΟΥΣΙΚΑ
  2. Υποβολή_δικαιολογητικών_για_προφορική_ή_γραπτή_εξέταση_ΓΕΛ_2019

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ !

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019

Κοιτίδα προσφοράς, πολιτισμού και ζωής το Σχολείο μας!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ!

Ο λαός λέει “αν θέλεις να κλείσεις μια φυλακή, άνοιξε ένα σχολείο.”! Γιατί το σχολείο είναι ο χώρος που περιμένουμε τα παιδιά μας να λάβουν παιδεία, να εμποτιστούν με τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης,  του σεβασμού, της προσφοράς και της ανάληψης κοινωνικής ευθύνης.

Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 το ΓΕΛ Αρχαγγέλου με τη διοργάνωση της δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας του σχολείου κατά σειρά, υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού οι μαθητές του λυκείου κατάφεραν να εμπλέξουν και να κινητοποιήσουν σχεδόν όλη τη σχολική κοινότητα του Αρχαγγέλου, όπως και την τοπική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ !

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΡΟΔΙΑΚΗΣ !

 

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου σάς προσκαλούν στη « 2η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για τη στήριξη του θεσμού της αιμοδοσίας και  του εθελοντισμού στους μαθητές και στην τοπική κοινωνία.

Παρακαλούμε τους φίλους εθελοντές που θα έρθουν να έχουν μαζί τους τον αριθμό του ΑΜΚΑ, προκειμένου να γίνει η καταχώριση των στοιχείων τους στο Εθνικό  Μητρώο Αιμοδοτών, καθώς και το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Αρχαγγέλου

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Ευαγγελίδης

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών, συνήλθε στο γραφείο του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου στις 29/11/2018 και ώρα 11:00 το μεσημέρι. Αξιολογώντας την ένσταση που είχε υποβάλει το πρακτορείο HERMES TOURS, ακυρώνει την ανάθεση στο πρακτορείο K & B TRAVEL που είχε δώσει μία και μοναδική προσφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα πρακτορεία με  αεροπλάνο στην τιμή των 350€, διότι η τιμή δόθηκε εκ των υστέρων και όχι με την κατάθεση της προσφοράς.

Αξιολογώντας τις υπόλοιπες προσφορές με πλοίο από τα πρακτορεία:

  1. HERMES TOURS
  2. K & B TRAVEL
  3. ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
  4. ART HOLIDAYS

που ήταν σύμφωνες με την προκήρυξη, ισότιμες και κρίθηκαν δεκτές,

αποφάσισε ομόφωνα και επέλεξε την πιο συμφέρουσα προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου K & B TRAVEL στην τιμή των 307  € ανά μαθητή.

Το σχολείο θα δεχθεί ενστάσεις για διάστημα (3) τριών ημερών.