Πρόγραμμα μαθημάτων Α΄ Β΄ και Γ΄ Τάξης από 18/05/2020 έως 12/06/2020.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα μαθημάτων της Α΄,  Β΄   και  Γ΄ τάξης ανά τμήμα γενικής παιδείας,  το οποίο θα ισχύει από 18/05/2020 έως 12/06/2020.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α5

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Β1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Β2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Β3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Β4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Γ1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Γ2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Γ3

 

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος : www.hcg.gr η προκήρυξη διαγωνισμού εισαγωγής ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η προθεσμία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, θα γίνεται από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα έως και 24/05/2020 ημέρα Κυριακή, σύμφωνα με τις οδηγίες στο Παράρτημα Α΄ της προκήρυξης .

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ! 

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Η υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται αμιγώς ηλεκτρονικά (internet), μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr.
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών θα γίνεται από την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 00:00 έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 24:00.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ!

Υπεύθυνη δήλωση για παραμονή μαθητή στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω την υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσει ο γονέας – κηδεμόνας για την παραμονή του μαθητή στο σπίτι.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  (σε μορφή WORD για ηλεκτρονική συμπλήρωση)

Οδηγίες για την επαναλειτουργία του σχολείου!

Ενόψει της έκδοσης των σχετικών αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων σας κοινοποιούμε τις ακόλουθες οδηγίες στις οποίες περιλαμβάνεται ενημερωτικό υλικό σχετικά με
α) το Covid-19 και τα συμπτώματα της νόσου,
β) τους τρόπους μετάδοσης,
γ) τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας τρίτων και
δ) τα μέτρα τα οποία είναι απαραίτητο να ληφθούν σε περίπτωση που εμφανιστούν κρούσματα της νόσου στο σχολείο.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

  1. Πως να προστατεύσω τον εαυτό μου και το σχολείο μου απο το COVID-19
  2. Πως διαχειριζόμαστε στο σχολείο το COVID 19
  3. Οδηγίες για γονείς-κηδεμόνες
  4. Οδηγίες για μαθητές

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρχαγγέλου σας εύχεται καλές γιορτές, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση, Υγεία σε όλο τον κόσμο και επιτυχία στους μαθητές μας.

Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

 

Αναπροσαρμογή εξεταστέας ύλης πανελλαδικών εξετάσεων 2020.

Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με δεδομένη την γενική αναστολή λειτουργίας των σχολείων από την 11η Μαρτίου 2020, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στον επανακαθορισμό της εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με αναλογική μείωση σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη του  συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης, μέχρι την ημερομηνία που ανεστάλη καθολικά η λειτουργία των σχολείων. Επισυνάπτονται οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις.

ΝΕΑ ΥΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!!!

Τελευταία ανακοίνωση υποβολής Αίτησης-Δήλωσης Υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων έτους 2019-2020!

Σας ενημερώνουμε ότι έως την Πέμπτη 9 Απριλίου μπορούν να καταθέσουν οι υποψήφιοι τις αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ (Νέα Στοιχεία Εκπαιδευτικών) !!!

Πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή  cisco webex meetings είτε από τον υπολογιστή σας ή από το  Android Play Store ή από το Apple Store από το σύνδεσμο https://www.webex.com/downloads.html/ .

Αφού την κατεβάσετε και την  εγκαταστήσετε  θα ανοίξετε την εφαρμογή και θα πατήσετε join meeting. Στο πεδίο meeting number θα πληκτρολογήσετε τον 9ψήφιο αριθμό (meeting number) η το Link που σας έχει στείλει με Email  o εκπαιδευτικός που έχετε μάθημα εκείνη την ώρα (όλα αυτά υπάρχουν στο παρακάτω αρχείο). Ο εκπαιδευτικός θα έχει ήδη ξεκινήσει το meeting εκείνη την ώρα, θα σας περιμένει και θα σας επιτρέπει να μπείτε στην τάξη.

Το πρόγραμμα παρακάτω του κάθε τμήματος, περιέχει τους αριθμούς και τις διευθύνσεις σύνδεσης  των εκπαιδευτικών.

Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν ανοιχτή την τάξη 5 λεπτά πριν ξεκινήσει το μάθημα και θα δέχονται μαθητές.

Οι μαθητές τότε θα μπορούν να κάνουν Join στο μάθημα.

Και οι δύο τρόποι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Σε όσους εκπαιδευτικούς στο πρόγραμμα δεν υπάρχει meeting number θα σταλεί από τον ίδιο τον εκπαιδευτικό στα Email σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΝΕΟ (Νέα Στοιχεία Εκπαιδευτικών) !!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://blogs.sch.gr/lykarcha/

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ