Feed
Άρθρα
Σχόλια

Καλωσήρθατε στο ιστολόγιο του Γενικού Λυκείου Απερίου Καρπάθου (blogs.sch.gr/lykaperi). Πρόκειται για έναν ιστοχώρο ενημέρωσης για διάφορα θέματα της σχολικής κοινότητας που φιλοξενεί σημαντικές ανακοινώσεις, εκπαιδευτικό υλικό, ερευνητικές και δημιουργικές εργασίες και σχετικό υλικό από τα εκπαιδευτικά προγράμματα  και τις δράσεις που έλαβαν χώρα.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση…

Οι μαθητές του Β1 πραγματοποιούν μια έρευνα σχετικά με τον ρατσισμό. Παρακαλούμε να συμμετέχετε στην διαδικασία, για να μπορέσουμε να συνάγουμε τα αποτελέσματα και να τα συζητήσουμε εξάγοντας τα συμπεράσματά μας. Ευχαριστούμε.

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2023-24

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΝ 2023_ΑΔΑ Ψ2ΠΖ4653ΠΩ-Φ3Σ

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2023-24

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης & Νεολαίας καλεί νέους/ες ηλικίας 14 έως 20 ετών να συμμετάσχουν στον Εθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2023, προκειμένου να συγκροτηθεί η Εθνική Αποστολή που θα συμμετάσχει στον «34ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες του Βελγίου, από 12 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: ATT00272

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις Σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους, τις προκαταρκτικές εξετάσεις και εν γένει για όλες τις διαδικασίες που αφορούν την ανωτέρω προκήρυξη. Στην ως άνω ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση σχετική με θέματα της προκήρυξης.
Η ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος θα γίνεται από την Δευτέρα 13-03-2023 έως και την Δευτέρα 20-03-2023. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, η υποβολή όλων των δικαιολογητικών, υποχρεωτικών (της παρ. 2 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης) και ειδικών κατηγοριών (της παρ. 3 & 4 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης), διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, με σάρωση αποκλειστικά σε μορφή PDF και αποστολή τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikaiol@psnet.gr από Τρίτη 14/03/2023 έως και Τρίτη 21/03/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 2023_ΑΔΑ Ψ08Γ46ΝΠΙΘ-ΑΨΩ

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστι

Ενημέρωση υποψηφίων σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για τις Στρατιωτικές Σχολές ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ενημέρωση υποψηφίων σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για τις Στρατιωτικές Σχολές ακαδημαϊκού έτους 2023-

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

2023_02_06_Φ251_13345_Α5_ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΕΛΑΣ 2023_ΑΔΑ_62Η246ΜΤΛΗ-ΞΛ4

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΤΥΝ. ΣΧΟΛΩΝ 2023 ΑΔΑ Ρ7ΡΚ46ΜΤΛΒ-Μ7Ξ

Αγαπητοί συνεργάτες, αγαπητές συνεργάτιδες,

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με το Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και τη Συνήγορο του Παιδιού θα ήθελαν να λάβουν τις ιδέες και προτάσεις των παιδιών και των νέων για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, 2024-2027, μέσω της πλατφόρμας U-Report Greece.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μέσω της πλατφόρμα U-Report Greece θα είναι δυνατή έως τις 10 Φεβρουαρίου 2023. Όλα τα παιδιά και οι νέοι 12-29 ετών μπορούν να συμμετάσχουν στέλνοντας τη λέξη PLAN με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμούν:

 

  1. Μέσω Viber, στο public chat “ureportgreece”.

 

  1. Μέσω Facebook Messenger, στο U-Report Greece.

 

  1. Μέσω WhatsApp, στο +30 695 548 3316.

Επισυνάπτεται εγχειρίδιο με οδηγίες για τη συμμετοχή και την υποβολή απαντήσεων. H συμπλήρωση του ερωτηματολογίου στην πλατφόρμα U-Report Greece είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη σε 6 γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Αραβικά, Ουρντού και Φαρσί. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και δεν απαιτείται γονική συναίνεση ούτε εγκατάσταση κάποιας επιπλέον εφαρμογής, καθώς το U-Report Greece λειτουργεί μέσω Facebook, WhatsApp και Viber, εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιούνται από τα παιδιά και τους νέους.

Σας καλούμε να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο στους/στις ωφελούμενούς/ες σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή όσο περισσότερων παιδιών και νέων και να δώσουμε φωνή στις απόψεις και τις προτάσεις τους, σύμφωνα με το άρ. 12 της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Για πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Λίνα Αντάρα, Programme Associate- santara@unicef.org

 

Με εκτίμηση,

H ομάδα του ESWGΛήψη αρχείου

 

 

Το Φεστιβάλ Δημιουργικότητας και Καινοτομίας αφορά μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και πρόκειται να πραγματοποιηθεί  στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στις 23-24 Μαρτίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ 2023_ΑΔΑ 6ΘΘ16-2ΓΖ  

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτ

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 2023_ΑΔΑ 6ΨΚΧ4653ΠΩ-5Λ8

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ

Παλιότερα Άρθρα »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων