Ταυτότητα

Ένα Blog για τη Φιλολογία και τα φιλολογικά μαθήματα . Ένας “χώρος” για προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα.

Ονομάζομαι Στράτος Τσαγκαρής και διδάσκω φιλολογικά μαθήματα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου.

E-mail επικοινωνίας : stratilio@sch.gr / stratos.tsagaris@gmail.com

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/stratilio/about

8 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

 1. Αγαπητέ κύριε, είμαι φιλόλογος στο 10ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, όπου σε συνεργασία με άλλους φιλόλογους του σχολείου διοργανώνουμε διαγωνισμό λόγιων φράσεων της ελληνικής γλώσσας (λεπτομέρειες στο http://www.polioxni.wordpress.com και http://www.patris.gr/articles/191136). Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, σε ορισμένες περιπτώσεις έως και συγκινητικά, αφού η ανταπόκριση των παιδιών είναι καθολική. Κάντε τον κόπο να ρίξετε μία ματιά, αξίζει να βρει μιμητές μια τέτοια πρωτοβουλία (εύκολη, απλή και έξυπνη στην εκτέλεσή της).
  Με εκτίμηση, Χατζάκης Νεκτάριος

  1. Συγχαρητήρια ! Η προσπάθειά σας είναι πραγματικά αξιέπαινη.

 2. Συγχαρητήρια ! Εξαιρετική δουλειά σας!
  Θα ήθελα να ρωτήσω (αν γνωρίζετε) αν υπάρχει κάποιος οδηγός (δεν ξέρω τι ακριβώς) για διδασκαλία Αρχαίων σε μαθητές με δυσλεξία. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

 3. Πραγματικα σας αξιζουν συγχαρητηρια! Συνεχιστε την αξιλολογη αυτη προσπαθεια!

 4. Αγαπητέ Στράτο, τα θερμά συγχαρητήρια μου για το υπέροχο ιστολόγιό σου. Εξαίρετη και εντυπωσιακή η εργασία σου! Σου εύχομαι να είσαι πάντα δυνατός και με την ίδια όρεξη να συνεχίσεις το λειτούργημά σου.

  1. Ευχαριστώ πολύ, φιλε μου ,για τα καλά σου λόγια ! Προσπαθώ. Απλά προσπαθώ. Καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικό οίστρο !

 5. Αγαπητέ συνάδελφε, η δουλειά σου είναι εξαιρετική! Ο γιος μου “ρίχνεται στη μάχη” των εξετάσεων από Δευτέρα και το πλούσιο υλικό του ιστολογίου σου τον βοήθησε πάρα πολύ.
  Σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην εκπαίδευση.

  1. Εύχομαι καλή επιτυχία στο γιο σου και σε όλα τα παιδιά που διαγωνίζονται από μεθαύριο ! Η προσφορά μου είναι πολύ μικρή και στηρίζεται εν πολλοίς και στη δουλεια και άλλων αξιολογων συναδέλφων. Ευχαριστώ πάντως πολύ για τα καλά σου λόγια !

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση