Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πολλούς ανθρώπους ,οι οποίοι συντέλεσαν στην γενική αναβάθμιση του νηπιαγωγείου Νεροκούρου.

Η πρώτη αλλαγή για το νηπιαγωγείο μας έγινε τη σχολική χρονιά 2018-2019, όπου κατασκευάστηκαν εκ νέου ξεχωριστές τουαλέτες για τα νήπια, από αυτές του δημοτικού σχολείου. Επίσης ανανεώθηκαν κάποια κουφώματα αλουμινίου της τάξης μας, ώστε να ανοίγουν όλα τα παράθυρα και να αερίζεται στο μέγιστο ο χώρος. 

Κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020 κρίθηκε απαραίτητο να ξεκινήσει η διαμόρφωση μέρους της αυλής, αποκλειστικά για τα νήπια. Λόγω συνθηκών δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί το έργο. 

Ξεκινώντας αυτή την ιδιαίτερη σχολική χρονιά 2020-2021, ευχάριστες εκπλήξεις μας έδωσαν κίνητρο για ακόμη μια φορά να συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και στην καλοσύνη των ανθρώπων γύρω μας. 

Με πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας γονέων και φίλων ,είμαστε πανευτυχείς που πλέον το νηπιαγωγείο κατέχει δική του αυλή , ασφαλή για τα νήπια και με όσα παιχνίδια συλλέχθηκαν μέχρι στιγμής κατάλληλα για την ψυχοκινητική τους ανάπτυξη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

α. το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Νεροκούρου για την αγορά των παιχνιδιών και των πανιών σκίασης, αλλά και για την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε μας αίτημα.

β. κάθε γονέα ξεχωριστά που με τον τρόπο του στηρίζει κάθε μας βήμα

γ. τη σχολική επιτροπή Δήμου Χανίων, κ. Βλαζάκη Νικόλαο

δ. την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων, κ. Ευθυμίου Γεώργιο 

Ευχαριστούμε που συντελείτε στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών φοίτησης για τα παιδιά μας!



Λήψη αρχείου