Self test απο Δευτέρα 17/05/21

Ένα self-test την εβδομάδα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό από Δευτέρα 17 Μαΐου,ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας ,13-05-2021.

Ανακοινώνεται, ότι από τη Δευτέρα 17/5 θα απαιτείται η διενέργεια self-test μία φορά εβδομαδιαίως για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις σχολικές μονάδες της χώρας. Το τεστ θα διενεργείται εντός 24 ωρών πριν από την προσέλευση στο σχολείο κάθε Δευτέρα πρωί, θα δηλώνεται το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ σύμφωνα με τις οδηγίες, και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας θα φέρουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ, που θα επιδεικνύουν στο σχολείο.

Ενα ευχαριστώ δεν φτάνει!

Για ακόμη μια φορά, υπό αυτές τις περίεργες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χανίων, τεχνική υπηρεσία,  και Σχολική Επιτροπή Χανίων, για την αμεσότητα τους στο κάλεσμα μας!

Στις διακοπές του Πάσχα τα συνεργεία του Δήμου Χανίων εργάστηκαν ώστε να έχουμε στην αυλή μας καινούργιο δάπεδο ασφαλείας !!

Τα παιδιά φυσικά ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη!

Ευχαριστούμε πολύ!

 

Επιστροφή στις τάξεις στις 10 Μαΐου 2021

Στις 10 Μαΐου επιστρέφουν στις τάξεις τους όλοι οι μαθητές της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ, παράλληλα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα. Πληροφορίες στο self-testing.gov.gr.

Γονείς, κηδεμόνες, μαθητές μπορούν να παραλαμβάνουν δωρεάν το self test ,μαζί με ενημερωτικό υλικό από το φαρμακείο, χρησιμοποιώντας το ΑΜΚΑ  .

Το πρώτο τεστ μπορούν να το παραλάβουν όλοι απο σήμερα , Τετάρτη 5 Μαΐου , σε όλη τη χώρα. απο Δευτέρα 10/05 θα μπορούν να παραλάβουν και το 2ο τεστ της ερχόμενης εβδομάδας.

Σχολική κάρτα για COVID-19

Εάν είστε γονέας/κηδεμόνας μαθητή ή ενήλικος μαθητής, μπορείτε εδώ να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη Σχολική κάρτα για COVID-19:

Μπορείτε εναλλακτικά να τυπώσετε, να συμπληρώσετε και να υπογράψετε μόνοι σας το έγγραφο εδώ.

Σε περίπτωση μαθητή/τριας που δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδο στην τάξη, τότε δεν γίνεται δεκτός/η , λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται απο τη σχολική μονάδα.

Καλή μας επιστροφή!