ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Στα πλαίσια του προγράμματος της ομαλής μετάβασης των νηπίων στο δημοτικό σχολείο πραγματοποιήθηκε βιβλιοπαρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου.

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και τα παιδιά της Έ δημοτικού χωρίστηκαν σε μεικτές ομάδες, συνεργάστηκαν, βοήθησαν το ένα το άλλο, ετοίμασαν προσκλήσεις,έμαθαν χορευτικά, ετοίμασαν θεατρικό με θέμα ένα από τα βιβλία που επέλεξαν  και παρουσίασαν με επιτυχία τα βιβλία.

Καλεσμένοι  μας ήταν τα παιδιά και οι δάσκαλοι των υπόλοιπων τάξεων καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που συμμετείχαν. 

Το αποτέλεσμα μας γέμισε χαρά, ικανοποίηση και καμάρι…..

Ευχαριστούμε πολύ την δασκάλα της Έ δημοτικού κυρία Σοφία για την άψογη συνεργασία καθώς και τον γυμναστή του σχολείου κύριο Νίκο για τη βοήθεια του στη μουσική και τα σκηνικά.

 

 

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στα πλαίσια της θεματικής ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο μας δύο αξιωματικοί της Τμήματος της Τροχαίας Βέροιας. Με βιωματικό και πολύ ευχάριστο τρόπο ενημέρωσαν τα παιδιά για το πως θα κυκλοφορούν  με ασφάλεια ως ποδηλάτες, ως πεζοί και για το πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως συνεπιβάτες. Τους μίλησαν για τις διαβάσεις, τα φανάρια,τα σήματα και το έργο της Τροχαίας . Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις, εξέφρασαν απορίες και στη συνέχεια έκαναν πράξη όσα άκουσαν μέσα από βιωματικές δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε θερμά την Τροχαία Βέροιας και τους δύο αξιωματικούς Χαράλαμπο Καιλόγλου και Γιώργο Αντωνίου  για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας καθώς και την όμορφη εμπειρία που χάρισαν στα παιδιά.