Οι εκλογές για την πρώτη εκλεγμένη Διοίκηση του e-TEE, έχουν προκηρυχθεί για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, σε όλη τη χώρα από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το βράδυ για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του e-ΤΕΕ. Στις εκλογές αυτές θα εκλεγούν 13 αιρετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  (Δ.Σ.) του e-TEE και 5 αιρετά Μέλη της Επιτροπής Μητρώου (Ε.Μ.) του e-TEE.

Οι υποψήφιοι για την Επιτροπή Μητρώου (Ε.Μ.) είναι 6 άτομα ενώ για το Διοικητικό Συμβούλιο  (Δ.Σ.) 39 άτομα. Στο ψηφοδέλτιο οι εκλογείς μπορούν να σημειώσουν μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης για τους Συμβούλους του Δ.Σ. και μέχρι ένα (1), για τα μέλη της Ε.Μ. Κάθε Μέλος του e-TEE ψηφίζει στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος στο οποίο βρίσκεται την ημέρα των εκλογών. Τα Περιφερειακά Τμήματα που θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα και οι διευθύνσεις τους μπορούν να αναζητηθούν στο www.e-tee.gr.

Το Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (e-TEE) δημιουργήθηκε προκειμένου να καλύψει το έλλειμμα εκπροσώπησης των επιστημόνων ΤΠΕ στη χώρα μας. Βασικός στόχος του e-TEE είναι να εκφράσει και να κινητοποιήσει το σύνολο των αποφοίτων πανεπιστημιακών τμημάτων ΤΠΕ, αλλά και να διαμορφώσει αποτελεσματικές πολιτικές στον χώρο των ΤΠΕ. Μπορείτε να αναζητήσετε το όνομα σας σύμφωνα με τις οδηγίες προκειμένου να δείτε αν έχετε δυνατότητα να ψηφίσετε στις εκλογές της 17ης Οκτώβρη και συνεπώς αν είστε μέλος του e-TEE στο www.e-tee.gr.

Πηγή: diorismos.gr