Καλώς ήρθατε!

Το blog “Εκπαιδευτική Τεχνολογία & Πληροφορική”, έχει ως στόχο τη δημοσίευση των εμπειριών μου από τη μάθηση με χρήση του υπολογιστή.

Εκτός των άλλων, ο δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να ενσωματώσουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Τ.Π.Ε. για τη διδασκαλία μέσα στην τάξη. Εδώ θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία, συνδέσμους, ιδέες και σχέδια μαθημάτων για διδασκαλία με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Ο δικτυακός τόπος βρίσκεται υπό-συνεχή ενημέρωση, επομένως εγγραφείτε στα RSS feeds για να λαμβάνετε εντελώς δωρεάν όλες τις τελευταίες αναρτήσεις.

Πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής στα RSS feeds μπορείτε να δείτε εδώ.

Τρόποι αξιοποίησης του δικτυακού τόπου:

  • Επέλεξε το εικονίδιο της Πύλης Ηλεκτρονικής Μάθησης (το κίτρινο γράμμα m με το καπελάκι) που βρίσκεται στην δεξιά παράπλευρη μπάρα, για να μεταβείς στον τόπο υποστήριξης των μαθημάτων που διδάσκω.
  • Επέλεξε από τη σελίδα Μαθήματα (στο πάνω μέρος της σελίδας) για να δείς τα μαθήματα που υποστηρίζονται σε αυτό το blog.
  • Επέλεξε από τις κατηγορίες (δεξιά σε αυτήν τη σελίδα) για να δεις τις νέες δημοσιεύσεις/αναρτήσεις σε κάθε κατηγορία που σε ενδιαφέρει.
  • Κάνε κλικ στη λέξη που σε ενδιαφέρει (στο συννεφάκι με τις λέξεις-ετικέτες στη δεξιά παράπλευρη μπάρα) για να δεις τις αναρτήσεις που σχετίζονται με αυτή τη λέξη.
  • Μπορείς να κάνεις «αναζήτηση», γράφοντας μια λέξη σχετική με αυτό που ψάχνεις, στο αντίστοιχο πλαίσιο αναζήτησης, πάνω και δεξιά αυτής της σελίδας.

Νίκος Π. Μιχαηλίδης

Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ-19


Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια

Αναφορά προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα